Müge Anlı yeni sezon saat kaçta, ne zaman? Müge Anlı ne zaman başlayacak 2023? 4 EYLÜL ATV YAYIN AKIŞI

Müge Anlı'nın samimi sunumu ve uzman ekibinin özverili çalışması, izleyicileri her hafta ekran başına çekmeye devam edecek. Program, toplumda merak uyandıran ve çözüm bekleyen olaylara ışık tutarak, milyonlarca kişinin ilgisini çekmeye devam edecek.

Giriş Tarihi 04 Eylül 2023, 09:55 Güncelleme 04 Eylül 2023, 09:55
Müge Anlı yeni sezon saat kaçta, ne zaman? Müge Anlı ne zaman başlayacak 2023? 4 EYLÜL ATV YAYIN AKIŞI

İÇİNDEKİLER

Reyting rekortmeni programın sevilen sunucusu Müge Anlı ve uzman ekibi, izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Program, pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatma, kayıpları bulma, aileleri kavuşturma ve duygusal anlarla dolu hikayeleri ekran başına taşıma misyonunu sürdürecek. İşte Müge Anlı yeni sezon başlama tarihi...

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2023?

atv ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Eylül Pazartesi kaldığı yerden izleyicisiyle buluşacak. Müge Anlı, uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak ve yeniden milyonları ekran başına toplayacak. Çocuk, genç, yetişkin yıllardır ailesinden haber alamayanlar, aile sevgisini tatma fırsatını Müge Anlı'da bulacak.

Yıllardır, zirvenin tek sahibi olup reyting rekorları kırarak sürdürdüğü programında, günlerce konuşulan cinayetleri, sıra dışı olayları, kayıp ve dolandırıcılık dosyaları ile kavuşturmaları ekrana taşıyan usta gazeteci Müge Anlı, 16. sezonunda da Türkiye'nin gündemini sarsacak konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam edecek.

Geride bıraktığı 15 sezonda 4392 kaybı bulan, 1025 aileyi kavuşturan ve 221 faili meçhul cinayetin çözümüne katkıda bulunan Müge Anlı, yeni sezonunda da Türkiye'nin günlerce konuşacağı dosyaları ele alacak.

Çok konuşulan, gündem oluşturan programlarıyla 4 Eylül Pazartesi sabahı kaldığı yerden devam edecek.