Daha 4. sezon başlamadan gönderdiler! Teşkilat dizisinin kadrosunda A'dan Z'ye başrol değişikliği

Teşkilat'ta yeni sezon öncesi heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Deniz Baysal'ın canlandırdığı Zehra karakterinin diziden ayrılmasının ardından Teşkilat dizisinin yeni kadın başrol oyuncusunun kim olacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Dizinin hayranları yeni sezonda nasıl bir hikaye ve karakterlerle karşılaşacaklarını büyük bir merakla bekliyor. Öte yandan karakterin adı belirlendi. Yeni kadın başrol karakterin adı Canan olacak.

Giriş Tarihi 03 Eylül 2023, 12:37 Güncelleme 03 Eylül 2023, 12:38
Daha 4. sezon başlamadan gönderdiler! Teşkilat dizisinin kadrosunda A’dan Z’ye başrol değişikliği

İÇİNDEKİLER

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat dördüncü sezon hazırlıkları için çalışmalarına devam ediyor. Dizinin son bölümünde yaşanan büyük patlamanın ardından her sezon olduğu gibi bu sezon da hangi karakterlerin diziye devam edeceği ve kimlerin ayrılacağı konusu merak konusu oldu. Ayrıca başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın diziden ayrılmasının ardından yeni kadın başrol oyuncusunun kim olacağı da izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri yeni sezonun ne tür sürprizlere ve aksiyon dolu anlara ev sahipliği yapacağını görmek için sabırsızlanıyor.

FLAŞ AYRILIK

Zehra karakterini canlandıran başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın diziden ayrılması şok etkisi yaratmıştı.

KARAKTERİN ADI BELLİ OLDU

Diziye dair sızan kulis bilgilerine göre Teşkilat'ın yeni kadın başrol karakteri Canan olarak belirlendi.

Canan üst düzey bir bürokrat olarak tanıtılıyor. Yeni karakter Canan, kardeşi Cihangir ve babası Çetin ile birlikte diziye katılacak.

Diziye halihazırda devam eden oyuncuların yanı sıra yeni karakterlerin de diziye katılacağı öğrenildi.

Öte yandan dizinin yeni başrol oyuncusu henüz netleşmedi. Dizi ekibi çok sayıda isimle görüşmeler yapıyor.

İKİ BAŞROLÜ DE GÖNDERDİLER

Böylece iki sezon içerisinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın vedasıyla dizinin iki başrolü de diziden ayrılmış oldu ve başroller değişti.