5 ayda 22 kilo veren Ata Demirer’in eski halinden eser yok! Hızla zayıflatan sırrı ortaya çıktı! Bakın fazlalıklar nasıl gitmiş...

Avrupa Yakası, Bursa Bülbülü, Eyvah Eyvah, Hedefim Sensin gibi yapımlarda rol alan Ata Demirer, kariyerinin yanı sıra verdiği kilolarla da sık sık adından söz ettirdi. Uzun süredir Cunda'da gözlerden uzak bir hayat yaşayan Demirer, son halini yayınlayarak bir kez daha tüm dikkatleri üzerine topladı. 5 ayda 22 kilo veren ünlü oyuncu için “Eski halinden eser yok” yorumu yapılırken Demirer’in zayıflama sırrı merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte Ata Demirer’in son hali ve hızla zayıflatan sırrı...

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023, 13:23 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 13:25
5 ayda 22 kilo veren Ata Demirer’in eski halinden eser yok! Hızla zayıflatan sırrı ortaya çıktı! Bakın fazlalıklar nasıl gitmiş...

İÇİNDEKİLER

Avrupa Yakası, Bursa Bülbülü, Eyvah Eyvah, Hedefim Sensin gibi yapımlarda rol alan Ata Demirer, uzun bir süre önce Cunda'ya taşınarak sakin bir yaşam sürdürmeye başladı.

Doğaya olan tutkusuyla bilinen oyuncu, bu süreçte sosyal medya hesabında paylaşımlar yaparak sevenleriyle etkileşim kurmayı ihmal etmedi.

Hem kariyeri hem sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren oyuncu, son dönemlerde verdiği kilolarla da magazin manşetlerinde bolca yer aldı.

Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, yayınladığı son pozlarla bir kez daha ne kadar zayıfladığını gözler önüne serdi ve son haliyle gündem oldu.

51 yaşındaki Demirer'in fazla kilolarından kurtulduğunu gören takipçileri, "Eski halinden eser yok", "Sakın kilo alma delikanlı gibisin" ve "Güzel zayıflamışsın" yorumları yapıldı.

İşte Ata Demirer'in son hali...

Paylaşımın ardından ünlü oyuncunun zayıflama sırrı merak edilip araştırılmaya başlandı.

İşte Ata Demirer başta olmak üzere ünlü isimlerin sırları...

ATA DEMİRER

Daha önce yaptığı açıklamada ekmek yemeyerek ve düzenli yürüyüşle kilo verdiğini söyleyen ünlü isim "Yersem geri alırmışım dedi. Sabah bir dilim yiyorum ömür boyu böyle olacakmış, ben bunu ameliyat olmadan yapsam nasıl olur diye düşündüm. Öğlen, akşam ekmek yemedim günde de 1 saat ya yürüdüm ya yürümedim. Bu kadar, bir de pilavdır makarnadır haftada bir" demişti.

HADİSE

Diyetisyenin beslenme tavsiyelerini harfi harfine uygulayan şarkıcının, günde sadece 2 öğün besleniyor. Akşam 7'den sonra ağızına hiçbir şey sürmeyen popçu, her sabah tükettiği kuru kayısı, maydanoz, yeşil elma ve tarçın karışımından oluşan ödem çayıyla da fazla kilolarından kurtulmayı başardı.

NURGÜL YEŞİLÇAY

Sırrını anlatan Yeşilçay, şu ifadeleri kullandı: "16 kilo verdim. Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım, alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun"

Ünlü isim, bir başka açıklamasında da şunları söyledi: "Gece yemek yemeyi bıraktım. 16 saat aç kalıyorum... Kahvaltıyı geç yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum. Biraz bu zayıflığımın tadını çıkartmak istiyorum."

SEDA AKGÜN

6 ayda 25 kilo veren ünlü sunucu Seda Akgün'ün bu kadar kısa sürede kilo vermesi acaba mide ameliyatı mı oldu sorusunu gündeme gelmişti. Zayıflama döneminde vücudunda sarkma olmadığını, mineral ve magnezyum'u hiç eksik etmediğini belirterek söylendiği gibi mide ameliyatı olmadığını sağlıklı beslenerek fazla kilolarından kurtulduğunu belirtti.

HATİCE ŞENDİL

Hatice Şendil, muhabirin "Kilo vermek için herhangi bir diyet yaptınız mı?" sorusuna, diyet yapmadığını belirterek, uzun süredir sağlıklı beslenme alışkanlıklarına sahip olduğunu söyledi. Şeker ve gluten gibi zararlı gıdaları tüketmediğini vurgulayan ünlü oyuncu, ağırlık antrenmanları ve yoğun spor aktiviteleriyle kas kütlesini arttırdığını ve bu sayede kilo vermenin daha kolay olduğunu dile getirdi.

ADRIANA LIMA

Adriana Lima, sabah kahvaltısını atlamayan ünlü isimlerden. Kahvaltısını yulaf ezmesinin yanında kuru üzüm ve yumurta beyazı ile veya müsli, yoğurt ve bal ile yapıyor. Güzel model, 30 dakikalık koşunun bile vücudunda değişime yol açtığını söylüyor.

PELİN ÖZTEKİN

Mide küçültme ameliyatıyla kilo veren ünlüler dediğimizde aklımıza gelen ilk isim Pelin Öztekin oluyor. Çünkü sürecin ardından öyle azimli ve iradeli devam etti ki, hem sağlığına hem de ideal görüntüsüne kısa süre içinde kavuştu. Öztekin daha sonra ise "Buzla Zayıflama" yöntemiyle iyice forma girdi.

ŞEBNEM BOZOKLU

Şebnem Bozoklu, yıllar önce verdiği bir röportajda zayıflama sırrını açıklamıştı. Spor yapıp düzenli beslenen ünlü oyuncu, 15 kilo verdi.

67 kilodan 52 kiloya inen Bozoklu, şöyle konuştu: "Kick boks, çocukluk hayalimdi ve hep yapmak istediğim bir spordu. Bir süredir dünya şampiyonumuz Apache Serkan ile çalışıyorum. 30'umdan sonra fırsat buldum. Bence antrenmanı en zevkli spor. Ayrıca paleo beslenme biçimiyle besleniyorum. Yıllardır yapmam gereken şeyin bu olduğunu fark ettim. Kick boks ve paleo bana hiç zorlanmadan iki ayda 15 kilo verdirdi"

Bozoklu, paleo beslenme biçimini ise şöyle anlattı: "İşlenmiş hiçbir gıda tüketmiyorum. İşlenmemiş gıdalarla besleniyorum. Meyve, sebze ve proteinleri en saf haliyle yiyorum. Gluten alerjim olduğu için buğday ve un tüketmiyorum"

BÜŞRA PEKİN

Çok Güzel Hareketler Bunlar programındayken kilolu haliyle hatırladığımız oyuncu Büşra Pekin, "sağlıklı bir diyet uyguladım, spor yaptım. 6 yılda 12 kilo verdim. Yani benimki bir anda olmadı" diyerek nasıl kilo verdiğini açıklamıştı.

JENNIFER ANISTON

Jennifer Aniston, güne limonlu sıcak su içerek başladığını ve ardından 20 dakika meditasyon yaptığını söyledi. ABD'li oyuncu, "Gün içinde de yarım saat bisiklet sürüyor, 40 dakika yoga ve ardından jimnastik yapıyorum" dedi.

VICTORIA BECKHAM

Victoria Beckham, David Beckham'ın söylediğine göre yirmi yılı aşkın süredir sadece balık ve sebze yiyerek besleniyor. Izgara balık ve buharda pişmiş sebzelerden oluşan yemeğinden nadiren vazgeçiyor.

ZUHAL OLCAY

Ünlü şarkıcı, zayıflama sırrını şöyle açıkladı: "Haftanın 3 günü yüzüyorum, düzenli besleniyorum"