Ortalık karıştı! Beste Açar, İpek Açar’ın eşi Alper Kömürcü'yü hedef aldı! “Herkes haddini bilecek” Kayahan’ın kızından sert çıkış...

2015 yılında kanser nedeniyle vefat eden merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Ünlü isim, paylaşımda babasının eski eşi İpek Açar'ın 2019'da evlendiği eşi Alper Kömürcü'yü hedef aldı. Dikkat çeken iddialar ortaya atan Beste Açar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023, 12:43 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 12:43
Ortalık karıştı! Beste Açar, İpek Açar’ın eşi Alper Kömürcü’yü hedef aldı! “Herkes haddini bilecek” Kayahan’ın kızından sert çıkış...

İÇİNDEKİLER

Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, geçtiğimiz yıllarda babasının mezarı başında bir paylaşım yapmış ve şarkıcının eski eşi İpek Açar'a Alper Kömürcü ile evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmaya devam ettiği için tepki göstermişti.

Açar, "Bedenler sonludur ancak varlığımız enerjetik formda sonsuzdur ve her zaman iletişim mümkündür. Babam diyor ki; İpek Hanım evlendiği için soyadımı kullanmasına iznim yoktur" şeklinde konuşmuştu.

İpek Açar Kömürcü ise bu sözlere sert bir karşılık vermiş ve "'Öbür dünyada olan babamla konuştum' diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm; Türkiye Cumhuriyeti'nin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım. Ben böyle olmasını istiyorum" demişti.

Soyadı açıklamasıyla uzun süre magazin gündeminde yer alan Beste Açar, bu kez sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.

Beste Açar, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla İpek Açar Kömürcü'nün eşi Alper Kömürcü'yü hedef aldı.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"
Açar, şu ifadeleri kullandı: "Alper Kömürcü'nün eski orkestramdaki müzisyenlere 'Beste'ye çalarsanız bir daha TRT'de çalamazsınız' diye tehdit aramaları ve mesajlarını bugün gördükten sonra artık yeter demek zamanı!

Herkes haddini bilecek. Şunu sakın unutmayın, bir şeyleri hasır altı etmek onların var olduğu gerçeğini değiştirmez. Susmak, her bir durum için yaptığımız sessiz anlaşmalardır; durumu değiştirmez.

Konser provamızda öğrendiğim, hakkımda söylenen bu hadsizliği yaradana havale ettim. Şarkıların babamın şarkıları olduğunu hatırlatmak isterim Alper Kömürcü"

İşte o paylaşım...