Eski aşkı Bradley Cooper ile tatile giden Irina Shayk’tan üstsüz poz! Kayalıklara çıkıp yarı çıplak poz veren Irina, Tom Brady ile anılıyordu

Gisele Bündchen'in eski eşi Tom Brady ile yeni bir aşka yelken açan Irina Shayk, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Şimdilerde eski sevgilisi Bradley Cooper ile tatile olan Shayk, kayalıklardaki üstsüz pozlarını yayınladı. Ünlü modelin eski aşkına üstsüz poz verdiği iddiaları da magazin basınını çalkaladı.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023, 13:44 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 13:44
Eski aşkı Bradley Cooper ile tatile giden Irina Shayk’tan üstsüz poz! Kayalıklara çıkıp yarı çıplak poz veren Irina, Tom Brady ile anılıyordu

İÇİNDEKİLER

2019'da oyuncu Bradley Cooper ile birlikteliğini sonlandıran Irina Shayk, Gisele Bündchen'in eski eşi Tom Brady ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Tom Brady ile birlikteliğini önce reddeden ancak daha sonra ünlü aktörün evinden çıkarken görüntülenen Shayk, bu kez eski sevgilisiyle tatile çıktı.

Cooper ile birlikteliğinden Lea De Seine adında kızı bulunan Irina Shayk, deniz kıyısındaki kayalıklarda objektif karşısına geçti.

Kızının babası Bradley Cooper'a çıplak poz verdiği öne sürülen Irina Shayk, deniz kıyısındaki kayalıklara tırmandı.

Üstsüz objektif karşısına geçen Irina Shayk'ın iddialı pozları, dünya magazininin gündemine oturdu.

Irina Shayk'ın iddialı pozlarının Cooper tarafından çekilip, çekilmediği ise merak konusu oldu.

Ünlü model, eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper'ın da bir fotoğrafına profilinde yer verdi.

NE OLMUŞTU?
Irina Shayk ile Bradley Cooper, geçtiğimiz yıl da birlikte tatile çıkmıştı.

Irina Shayk ile Bradley Cooper arasında fotoğraflara yansıyan samimiyet, özellikle de modelin bir kalp şekli üzerinde kumlara uzanarak verdiği poz oldukça konuşulmuştu.

"İHANET" İDDİALARI AYRILIK GETİRMİŞTİ
Öte yandan 2015-2019 arasında aşk yaşayan Irina Shayk ile Bradley Cooper'ın ayrılık nedeni olarak şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti. Ünlü oyuncunun adı "A Star Is Born" filmindeki rol arkadaşı Gaga ile aşk dedikodularına karışmıştı.

Bradley Cooper, film sonrası Gaga ile çıkan aşk dedikodularıyla alakalı "Rol kesiyorduk. Canlı yayında şarkı söylemekten korktuğum için bunu filmden bir sahne gibi çıkarmaya çalıştık" demişti.