Yeni bölüm başlamadan pılısını pırtısını toplayıp gitti! 2. sezonu beklenen Yalı Çapkını'ndan ayrıldılar! 2 isim...

2. sezonu beklenen Yalı Çapkını'nda olaylar bitmiyor! Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi 9 Haziran Cuma günü sezon finali yapmıştı. Sevilen dizinin yeni sezon tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı ancak Eylül ayında ekranlara dönmesi bekleniyor. Peki yeni sezonda hangi oyuncular olmayacak? İşte yanıtı...

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2023, 14:23 Güncelleme 04 Ağustos 2023, 14:24
Yeni bölüm başlamadan pılısını pırtısını toplayıp gitti! 2. sezonu beklenen Yalı Çapkını’ndan ayrıldılar! 2 isim...

İÇİNDEKİLER

Yalı Çapkını dizisi yeni sezonuyla merakla beklenirken flaş gelişmeler de peş peşe geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun imzasını taşıyan dizinin son bölümünde Ferit vurulmuştu. Tarık tarafından hastanelik olan Ferit'in yeni bölümlerde başına ne geleceği merak edilirken 2 ismin fişinin kesildiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

YALI ÇAPKINI'NDA FLAŞ AYRILIK

Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakterine hayat veren Baran Bölükbaşı iddiaya göre projeye veda etti.

Dizide Saffet rolünü canlandıran Ediz Akşehir'in de ailesiyle birlikte yeni sezonda yer almayacağı konuşuluyor.

Hatırlanacağı üzere Saffet Suna ile evlenmiş, Seyran ile evlenmek isteyen Tarık ise evde genç bir kızı hapsetmişti.

Ayrılık haberlerinin ardından izleyiciler, Tarık ve Saffet karakterlerinin hikayeleri henüz başlamadan diziden ayrılmalarına anlam veremedi.

HALİS AĞA'NIN TORUNU GELİYOR

Yalıya gelecek erkek torun karakteri için görüşmeler başladı. Diziye dahil olacak yeni karakterlerden birisi Halis Ağa'nın torunu olacak. Henüz ismi belli olmayan karakteri oynayacak kişinin Taro Tekin olacağı iddia edildi.

Halis Ağa'nın kızı için ise kulislerde öne çıkan isim oyuncu Binnur Kaya oldu. Binnur Kaya'nın kadroya dahil olmasının reytinglere olumlu etki yapacağı düşünülüyor.