Angus Cloud kimdir, kaç yaşındaydı? Angus Cloud neden öldü, hastalığı neydi? "Euphoria" dizisinde Fezco karakteriyle tanınmıştı!

Euphoria dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Angus Cloud hakkında aramalar hız kazandı. 25 yaşındaki oyuncunun ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki evinde ölü bulunduğu belirtildi. Peki, Angus Cloud kimdir, kaç yaşındaydı? Angus Cloud neden öldü, hastalığı neydi? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 01 Ağustos 2023, 09:24 Güncelleme 01 Ağustos 2023, 09:24
Angus Cloud kimdir, kaç yaşındaydı? Angus Cloud neden öldü, hastalığı neydi? Euphoria dizisinde Fezco karakteriyle tanınmıştı!

İÇİNDEKİLER

"Euphoria" dizisinin genç yıldızı Angus Cloud, hayatını kaybetti. Peki, Angus Cloud kimdir, kaç yaşındaydı? Angus Cloud neden öldü, hastalığı neydi? İşte detaylar...

TMZ'nin haberine göre, 25 yaşındaki oyuncunun ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki evinde ölü bulunduğu belirtildi.

Genç yıldızın ailesinden yapılan açıklamada, "Bugün inanılmaz bir insana veda etmenin derin bir üzüntüsünü yaşıyoruz. Bir sanatçı, bir arkadaş, bir kardeş ve bir oğul olarak Angus, pek çok açıdan hepimiz için özeldi. Geçen hafta babasını defnetti ve bu kayıpla yoğun bir şekilde mücadele etti. Elimizdeki tek teselli, Angus'un artık en iyi arkadaşı olan babasıyla yeniden bir araya geldiğini bilmek. Angus akıl sağlığıyla mücadelesi konusunda açıktı ve umarız ölümünün başkalarına yalnız olmadıklarını ve bununla kendi başlarına sessizce mücadele etmemeleri gerektiğini hatırlatır." denildi.

Ailesi, Angus Cloud'un kesin ölüm nedeni konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Ancak genç oyuncunun babasının ölümüyle başa çıkma mücadelesi sonucu intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Angus Cloud, izlenme rekorları kıran HBO yapımı "Euphoria" dizisinde "Fezco" karakteriyle ün kazanmıştı. Angus Cloud, ayrıca "The Line", "North Hollywood" gibi filmlerde de rol almıştı.

Genç yıldının kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Conor Angus veya tam adıyla Conor Angus Cloud Hickey, 10 Temmuz 1998'de ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Oakland'da dünyaya geldi.

Angus, Oakland Sanat Okulu'nda Üretim Tasarımı bölümünde okudu.

Brooklyn'deki Barclays Center'a yakın bir tavuk ve waffle restoranında çalışırken, Angus, kendisini dolandırdığından şüphelendiği Euphoria yapım ekibinden Jennifer Venditti tarafından keşfedildi.

"Euphoria" dizisi başladığı ilk andan itibaren konusuyla ve oyuncularıyla izlenme rekorları kırmıştı.

Dizide en sevilen oyunculardan biri de şüphesiz Fezco karakterini canlandıran Angus Cloud oldu.

Dizinin hayranları üçüncü sezonu beklerken Angus Cloud'un ölüm haberi hayranlarını üzüntüye boğdu.