Serdar'ın biricik Zehra'sıydı! 4. sezonda olmayacak! Teşkilat dizisindeki ayrılık yürekleri hırpalayacak!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi 3 son olarak 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Sevilen dizi Eylül ayında yeni sezonuyla tekrar seyirciyle buluşacak. Dizi ekibinin nasıl bir değişiklikle izleyicinin karşısına çıkacağı merakla bekleniyordu. Ve flaş açıklama geldi. Peki neler oluyor? Deniz Baysal Teşkilat dizisinden ayrıldı mı, neden?

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2023, 10:10 Güncelleme 29 Temmuz 2023, 10:10
Serdar’ın biricik Zehra’sıydı! 4. sezonda olmayacak! Teşkilat dizisindeki ayrılık yürekleri hırpalayacak!

İÇİNDEKİLER

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta flaş bir ayrılık yaşandı! Dizinin başrol karakterlerinden Çağlar Ertuğrul dizide geçtiğimiz sezon veda etmişti. İzleyiciyi kahreden ayrılık haberinin ardından Murat Yıldırım diziye dahil olmuştu. Yeni sezon başlamadan bir oyuncunun daha diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu ''Benim için kolay değil... Nasıl kısa yazabilirim anlatabilirim bilmiyorum ama bir yolun daha sonuna geldik. Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat...'' dedi.

TEŞKİLAT'TA BOMBA AYRILIK

Teşkilat dizisi dördüncü sezonu için ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor, Ancak Zehra Balaban karakterine hayat veren oyuncu Deniz Baysal, dizinin ekibinden ayrıldı.

Instagram'dan açıklama yapan Deniz Baysal, "Benim için kolay değil... Nasıl kısa yazabilirim anlatabilirim bilmiyorum ama bir yolun daha sonuna geldik. Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat... Bu yolculukta 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım; her birinizi çok seviyorum. Bir kusurum olduysa affola... Benim için bitmiş olsa da her daim yanınızdayım... Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte...

Ne mutlu bana yolunuz her zaman açık olsun... Ve siz kıymetli izleyicilerimiz... 3 sezon boyunca verdiğiniz her destek, yaptığınız her eleştiri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Nasıl veda edebileceğimi bile düşünmemiştim açıkçası... Teşkilat'tan bir Zehra Balaban geçti. Ağlamıyorum gözüme Hançer" diye yazdı.

Murat Yıldırım'ın devam edeceği öğrenilen dizide yeni TİM kurulacak.

MURAT YILDIRIM'DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Öte yandan Murat Yıldırım "Teşkilat" dizisinden ayrılan partneri Deniz Baysal'la ilgili yaptığı övgü dolu paylaşımlarla dikkat çekti.

Yıldırım Twitter sayfasına "Deniz, can dostum…İyi ki bu projeyi kabul edip seninle oynadım, iyi ki sen Zehra oldun,en iyi tarafı da senin gibi bir dostum oldu… Ne güzel bir oyuncusun, yolun açık olsun" mesajını yazdı.