Ömer dizisinde yürekleri tarumar edecek ayrılık kararı! Pılısını pırtısını toplayıp gönderecekler

Ömer dizisi 21. bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara kısa süreliğine veda etti. Pazartesi akşamları ekranlara gelen ve büyük bir heyecanla takip edilen dizi sezon finalinde seyircilere sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Star TV'de yayınlanan Ömer dizisiyle ilgili kulislerde konuşulan bilgilere göre Nezahat karakterine hayat veren Zerrin Sümer'in diziden ayrılıyor. Bilindiği üzere Nezahat'in darp edilerek yere düşmesiyle moraller yerle bir oldu. Bu ayrılık haberi izleyicilerde şok etkisi yarattı.

Giriş Tarihi 21 Haziran 2023, 08:40 Güncelleme 21 Haziran 2023, 08:40
Ömer dizisinde yürekleri tarumar edecek ayrılık kararı! Pılısını pırtısını toplayıp gönderecekler

İÇİNDEKİLER

Star TV'de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen "Ömer" dizisi geçtiğimiz haftalarda sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın başrollerini paylaştığı dizi ikinci sezonuyla ilgili merakları da şimdiden uyandırmış durumda. Seyirciler "Ömer dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?" sorusunun cevabını ararken ayrılık haberiyle karşılaştı.

FLAŞ GELİŞME!

Nezahat karakteri Gamze'nin eski eşi Haluk tarafından darp edildi. Nezahat dengesini kaybederek yere düştü ve başını duvara çarptı.

Hastaneye kaldırılan Nezahat'in beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı.

Sezon finali bölümünde yer alan sahnede kanlar içinde yere düşen Nezahat'in ikinci sezonda yer almayacağı iddia edildi.

Söylentilere göre ünlü oyuncu Zerrin Sümer Ömer dizisine veda etti. Zerrin Sümer'in Ömer dizisine veda etmesiyle birlikte seyirciler kadronun nasıl şekilleneceğine odaklandı.

Ömer dizisinin sezon finaliyle birlikte yeni sezonda seyircileri heyecan dolu bölümler bekliyor.

İkinci sezonun ne zaman başlayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bölümleri oldukça dikkat çeken Ömer dizisi 2. sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor.