Kurtlar Vadisi'nin efsane karakterinden 19 yıl sonra gelen itiraf! 3 bölüm sonra diziden gönderilecektim ancak...

Güllü Erhan karakteriyle Kurtlar Vadisi'nde büyük bir çıkış yakalayan Erhan Ufak izleyiciler tarafından çok sevildi. Bu karakter kısa sürede diziye damga vuran en önemli karakterlerden biri haline geldi. Ünlü oyuncu son olarak katıldığı bir programda merak edilen soruları yanıtladı ve Güllü Erhan karakterinin kaderini belirleyen o anı yıllar sonra ilk kez açıkladı. Ufak, Güllü Erhan karakterinin kaderini belirleyen o anı da yıllar sonra verdiği röportajda paylaştı.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2023, 09:01 Güncelleme 26 Mayıs 2023, 09:01
Kurtlar Vadisi’nin efsane karakterinden 19 yıl sonra gelen itiraf! 3 bölüm sonra diziden gönderilecektim ancak...

İÇİNDEKİLER

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı 19 yıl sonra gerçeği itiraf etti. Erhan Ufak, "Kurtlar Vadisi'ne nasıl dahil oldunuz?" sorusuna dikkat çekici bir cevap vererek dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, kendisine 3 bölümlük bir şans verildiğini belirterek, başarısız olması durumunda diğer karakterler gibi öleceğini ifade etti. Diziye Necati ve Raci Şaşmaz aracılığıyla dahil olduğunu açıklayan ünlü oyuncu 3 bölümlük süreçte başarılı olmadığı takdirde Güllü Erhan karakterinin öleceğini ve kadrodan ayrılacağını da sözlerine ekledi.

EKİBE İŞTE BÖYLE DAHİL OLDU

Diziye dahil olduğu süreci anlatan Erhan Ufak, "Daha önce oyunculukla ilgili bir düşüncem hiç olmamıştı. Necati (Şaşmaz) ve Raci (Şaşmaz) Bey ile çocukluktan beri tanışıyoruz. Aile dostluğumuz vardı. Beni ekibe dahil ettiler." ifadelerini kullandı.

"3 BÖLÜMLÜK ŞANS VERİLDİ"

Ufak, "Eğitimim olmadığı için 3 bölümlük şans verdiler. 'Kendini kanıtlarsan devam edersin. Eğer kanıtlayamazsan diğer karakterler gibi ölürsün.' dediler. Neyse ki bana verilen şansı değerlendirdim." şeklinde sözlerine devam etti.

"EĞİTİM ALMAYA BAŞLADIM"

Üç bölümlük süreci de detaylıca anlatan Erhan Ufak, "3. bölümü geçtik ama ben hala senaryoya bakıyordum, 'ölecek miyim' diye...

Gelen olumlu tepkiler sonrasında eksiklerimi kapatmak için oyunculuk eğitimi almaya başladım." dedi.

"İZ BIRABİLECEĞİM BİR ROL GELİRSE..."

Yeni teklifleri değerlendirip değerlendirmeyeceği sorulan ünlü oyuncu bu soruya "O yüzden başka projede yer almadım.

Oyunculuğu bırakmış değilim. 'Güllü Erhan' gibi iz bırakabileceğim bir rol teklifi gelirse düşünürüm." şeklinde cevap verdi.