Survivor Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi sosyal medyadan duyurdu! Ayşe Aslan darp davası açtı! “Tüm delilleri dosyaya sundum”

Survivor All Star 2022'nin en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz yıl sosyal medya paylaşımıyla Ayşe Aslan ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Ayşe Aslan, Instagram hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Karacakaya'ya darp davası açtığını belirten Aslan, “Tüm delilleri dosyaya sundum” dedi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 28 Mart 2023, 22:57 Güncelleme 01 Nisan 2023, 13:17
Survivor Batuhan Karacakaya’nın eski sevgilisi sosyal medyadan duyurdu! Ayşe Aslan darp davası açtı! “Tüm delilleri dosyaya sundum”

İÇİNDEKİLER

Survivor All Star 2022'de yarışan Batuhan Karacakaya geçtiğimiz yıl sosyal medya paylaşımıyla aşkını ilan etmiş ve Ayşe Aslan ile olan ilişkisini açıklamıştı.

Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ayşe Aslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski sevgilisi Batuhan Karacakaya'ya darp davası açtığını açıkladı.

Aslan, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkadaşım Batuhan Karacakaya dan şikâyetçi oldum, darp edildiğime dair elimdeki tüm delilleri dosyaya sundum.

Bundan sonra bu konuyla ilgili tarafıma yapılan tüm hakaret ve asılsız olaylarla ilgili avukatım suç duyurusunda bulunacaktır.

Mental olarak o kadar yoruldum ki. Ben hayatıma devam etmeye çalışıyorum bu süreçte destek olan tüm arkadaşlarıma ve avukatıma teşekkürler"

İşte o paylaşım...