Ebru Şahin’in paylaşımına 9 aylık eşi Cedi Osman’dan romantik yorum! Fena aşka geldi! “Cedi ne kadar güzel seviyorsun...”

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle yıldızı parlayan Ebru Şahin, 2020 yazından beri aşk yaşadığı Cedi Osman ile Temmuz ayında dünyaevine girdi. Düğünleriyle günlerce konuşulan ünlü çift, şimdi ise Cedi Osman’ın eşine yaptığı yorumla gündeme geldi. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen Cedi Osman, Ebru Şahin’in yeni paylaşımına kayıtsız kalamadı ve yorum olarak yazdığı şarkı sözüyle dikkat çekti. Ünlü basketbolcunun yorumu çok sayıda sosyal medya kullanıcısının ilgisini çekti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 13 Mart 2023, 00:29 Güncelleme 13 Mart 2023, 01:40
Ebru Şahin’in paylaşımına 9 aylık eşi Cedi Osman’dan romantik yorum! Fena aşka geldi! “Cedi ne kadar güzel seviyorsun...”

İÇİNDEKİLER

Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle yıldızı parlayan Ebru Şahin, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettirdi.

Ünlü oyuncu, 2020 yazından beri aşk yaşadığı Cedi Osman ile Temmuz ayında dünya evine girdi.

Düğünleriyle günlerce konuşulan ünlü çift, şimdi ise Cedi Osman'ın eşine yaptığı yorumla gündeme geldi.

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen Cedi Osman, Ebru Şahin'in yeni paylaşımına kayıtsız kalamadı ve yorum olarak yazdığı şarkı sözüyle dikkat çekti.

Osman, Ebru Şahin'in fotoğrafına "Tatlı gülüş pek yaraşır, gözleri ömre bedel" yorumunda bulundu.

Birçok sosyal medya kullanıcısı da Cedi Osman'ın yorumuna büyük ilgi gösterdi.

Öte yandan Ebru Şahin'in paylaşımı da binlerce beğeni aldı. Düz saçlarıyla poz veren oyuncunun tarzı takipçilerinin beğenisini kazandı.

İşte Ebru Şahin'in o pozu...