Uraz Kaygılaroğlu 5 yıl evli kaldığı eski eşi Melis İşiten hakkında konuştu! Aşk yaşadığı iddia edilen Zeynep Bastık sorulunca...

Baş Belası isimli tiyatro oyununu sergilemek için Amasya'dan yola çıkan minibüs tır ile çarpıştı. 3 kişinin yaşamını yitirdiği kazada Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy yaralandı. Uraz Kaygılaroğlu ise iki sene önce boşandığı eski eşi Melis İşiten’i zor günlerinde yalnız bırakmadı. Bu sene 10’ncusu düzenlenen MOTY (Men of the Year) Türkiye törenine katılan Uraz Kaygılaroğlu, eski eşinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Öte yandan ünlü oyuncuya, adının aşk dedikodularına karıştığı Zeynep Bastık da soruldu.

Giriş Tarihi 02 Aralık 2022, 00:28 Güncelleme 02 Aralık 2022, 00:51
Uraz Kaygılaroğlu 5 yıl evli kaldığı eski eşi Melis İşiten hakkında konuştu! Aşk yaşadığı iddia edilen Zeynep Bastık sorulunca...

İÇİNDEKİLER

Baş Belası isimli tiyatro oyununu sergilemek için Amasya'dan yola çıkan minibüs tır ile çarpıştı.

3 kişinin yaşamını yitirdiği kazada Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy yaralandı.

Uraz Kaygılaroğlu ise 2 sene önce boşandığı eski eşi Melis İşiten'i zor günlerinde yalnız bırakmadı.

Bu sene 10'ncusu düzenlenen MOTY (Men of the Year) Türkiye törenine katılan Uraz Kaygılaroğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi ve eski eşi Melis İşiten hakkında konuştu.

Kaygılaroğlu, şu ifadeleri kullandı: "Melis'in sağlık durumu daha iyiye gidiyor. Bacağında ufak bir rahatsızlık var. Ama hepsi aşılacaktır. Yaralar iyileşecektir"

Öte yandan ünlü oyuncuya, adının aşk dedikodularına karıştığı Zeynep Bastık da soruldu.

Soruları yanıtsız bırakan Kaygılaroğlu, basın mensuplarının yanında hızla uzaklaştı.

NE OLMUŞTU?
Uraz Kaygılaroğlu, kazanın ardından şu açıklamayı yapmıştı: "Kazadan beri Melis'le irtibat halindeyiz. Çok korktuk çok feci bir kaza yaşadılar, hayatını kaybeden arkadaşlarımız var.

Melis'in durumu iyi, yaralı ama iyi. Hayati tehlikesi yok, kalıcı bir şeyi yok. Ceyhun iyi ufak tefek yaraları var. Sergen'in durumu biraz daha ağır"