Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'dan çöl pozları! Ateşli yorumlar havalarda uçuştu! “Hazal’ın yaktın yine buraları...”

Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Asuman karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Hazal Çağlar, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Dubai’den paylaşım yapan ünlü oyuncu çölde verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı. Binlerce yorum alan paylaşımda alev emojileri havalarda uçuştu. İşte Hazal Çağlar’ın çok konuşulan çöl pozları...

Giriş Tarihi 21 Kasım 2022, 20:49 Güncelleme 21 Kasım 2022, 20:49
Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar’dan çöl pozları! Ateşli yorumlar havalarda uçuştu! “Hazal’ın yaktın yine buraları...”

İÇİNDEKİLER

Genç oyuncu Hazal Çağlar, Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Asuman karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken Çağlar, Instagram'da yayınladığı çok konuşulan pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Dubai'den paylaşım yapan ünlü oyuncu çölde verdiği pozları peş peşe takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan paylaşıma binlerce yorum ve beğeni geldi.

Çağlar hayranları, "Hazal'ım yaktın yine buraları", "Çok güzelsin, güzellik", "Eriyorum, bu ne güzellik" yorumlarında bulundu.

İşte Hazal Çağlar'ın çok konuşulan çöl pozları...

HAZAL ÇAĞLAR KİMDİR?
9 Kasım 1995 İstanbul doğumlu Hazal Çağlar 26 yaşındadır. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü tamamlayan Çağlar, eğitimine İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde devam etti.

Oyunculuk eğitimi de alan Çağlar kamera önüne ilk defa Aile Hükümeti projesi ile geçti. Gönül Dağı dizisiyle de tanınırlığını arttırdı.