Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile İlayda Şeker evlilik yolunda ilk adımı attı! Nişandan kareler sosyal medyaya düştü!

Survivor 2021’de yarışan ve İsmail Balaban, şampiyon olarak tamamladığı yarışma sırasında nişan atmış ve uzun süre gündem olmuştu. Balaban, yarışmadan sonra ise gönlünü bir başka Survivor yarışmacısı İlayda Şeker’e kaptırmıştı. Uzun süredir aşk yaşayan ikiliden müjdeli haber geldi. Evlilik yolunda ilk adımı atan çift, nişan yüzüklerini taktı. Ünlü çiftin, nişandan kareleri ise sosyal medyaya düşerek kısa sürede gündem oldu. İşte İsmail Balaban ile İlayda Şeker’in nişanından ilk kareler...

Giriş Tarihi 18 Kasım 2022, 01:08 Güncelleme 18 Kasım 2022, 01:08
Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile İlayda Şeker evlilik yolunda ilk adımı attı! Nişandan kareler sosyal medyaya düştü!

İÇİNDEKİLER

Survivor 2021 yarışmasını şampiyon olarak tamamlayan İsmail Balaban, yarışma sırasında performansının yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettirdi.

Gamze Atakan ile yollarını ayıran Balaban, yarışma sonrası ise gönlünü bir başka Survivor yarışmacısı İlayda Şeker'e kaptırdı.

Uzun süredir aşk yaşayan ikiliden müjdeli haber geldi. Evlilik yolunda ilk adımı atan çift, nişan yüzüklerini taktı.

Ünlü çiftin, nişandan kareleri ise sosyal medyaya düşerek kısa sürede gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları, yaptıkları yorumlarla ünlü çifte "Mutluluklar" diledi.

İşte İsmail Balaban ile İlayda Şeker'in nişanından ilk kareler...

SURVİVOR 2023 KADROSUNA KATILACAK MI?
Öte yandan yakın zamanda evlenecek olan İsmail Balaban'ın Survivor 2023 kadrosuna katıldığı iddia edildi.

İsmail Balaban'ın en büyük rakibinin ise şampiyonlardan olan Turabi olacağı öne sürüldü.

Ancak iki eski yarışmacı da henüz iddialara dair herhangi bir açıklamada bulunmadı.

NE OLMUŞTU?
Survivor yarışmacısı İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban, telefonda oğlunun nişanlısı için şunları söylemişti: "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum. Tam bir yılan.

Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada"

Bu sözler fitili ateşlerken beklenilen oldu ve İsmail Balaban ile Gamze Atakan, yarışmadan sonra yollarını ayırdı.