Zehra Güneş'in O Ses Türkiye gerçeği ağızları bir karış açık bıraktı! Acun Ilıcalı onu keşfetmişte dünyadan haberimiz yok

A Milli Voleybol Takımının gözde isimlerinden Zehra Güneş'in hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Vakıfbank Spor Kulübü'nde sayısız başarılara imza atan ünlü voleybolcu Zehra Güneş, son olarak sevgilisi Eren Dişli ile evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Zehra Güneş hakkında araştırma yapanlar hakkındaki O Ses Türkiye gerçeğini duyunca şaştı kaldı. Özellikle Acun Ilıcalı ile arasındaki diyalog görenleri güldüren cinsten. İşte haberin detayları...

Giriş Tarihi 11 Kasım 2022, 14:55 Güncelleme 11 Kasım 2022, 14:55
Zehra Güneş’in O Ses Türkiye gerçeği ağızları bir karış açık bıraktı! Acun Ilıcalı onu keşfetmişte dünyadan haberimiz yok

İÇİNDEKİLER

Zehra Güneş'in O Ses Türkiye gerçeği ağızları bir karış açık bıraktı! Acun Ilıcalı onu keşfetmişte dünyadan haberimiz yok... Milli voleybolcumuz Zehra Güneş başarısıyla sık sık gündeme geliyor. Instagram paylaşımlarıyla dikkat çeken Zehra Güneş artık magazin dünyasınında yakın markajında olan isimlerden biri. Zehra Güneş hakkında araştırma yapanlarsa hakkında şaşıracakları bir gerçekle karşılaştı. Zehra Güneş'in O Ses Türkiye macerasında bakın neler oldu neler.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda büyük başarı elde eden A Milli Voleybol takımımızın sevilen oyuncusu Zehra Güneş, son zamanlarda popülerliği gittikçe yükselen voleybolcularımızdan biri.

Bir yandan genç yaşında imza attığı başarılarla hepimizi gururlandırırken diğer yandan da özel hayatı merak ediliyor. Sosyal medya paylaşımları da sık sık gündemde yer alıyor.

Güneş şimdilerde, Eren Dişli ile doludizgin bir aşk yaşıyor.

Şimdi de Zehra Güneş'in Öykü isimli arkadaşını desteklemek için konuk olarak katıldığı O Ses Türkiye görüntüleri konuşuluyor.

17 yaşında olduğunu söyleyen Güneş, programda herkesi şaşırtmış ve boyuyla herkesin dikkatini çekmiş.

Hadise de Saat Özşırkıntı'nın boyunun kısa kalmasına değinerek "Saadet'i göremiyoruz" demiş. Programda eğlenceli dakikalar yaşanmış.

Acun Ilıcalı da Zehra Güneş'e, "İnşallah ülkemizi güzel yerlerde temsil edersin" yorumunu yapmış.