51 yaşında vefat eden Sinem Üretmen’in rol arkadaşı Burak Kut suskunluğunu bozdu! 90'lı yıllara damga vuran ‘Bebeğim’ klibinde...

Burak Kut'un 'Bebeğim' ve 'Demet Sağıroğlu'nun 'Kınalı Bebek' kliplerinde oynayan Sinem Üretmen’den acı haber geldi. Deniz Pulaş, 90’lı yıllara damga vuran ünlü manken Sinem Üretmen’in vefat ettiğini duyurdu. Burak Kut da 51 yaşında aramızda ayrılan Üretmen’in acı haberinin ardından sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu. İşte Burak Kut’un o paylaşımı...

Giriş Tarihi 26 Ekim 2022, 00:45 Güncelleme 26 Ekim 2022, 00:45
51 yaşında vefat eden Sinem Üretmen’in rol arkadaşı Burak Kut suskunluğunu bozdu! 90’lı yıllara damga vuran ‘Bebeğim’ klibinde...

İÇİNDEKİLER

1994 yapımı 'Bir Sonbahar Hikayesi' filmi ile izleyici karşısına çıkan Üretmen, 1995 yılında 'Zıpçıktı', 1996'da 'Tatlı Kaçıklar', 1998'de ise 'Örümcek' dizilerinde rol aldı.

Oyunculuğun yanı sıra mankenlik de yapan Üretmen, Burak Kut'un 'Bebeğim' ve 'Demet Sağıroğlu'nun 'Kınalı Bebek' kliplerinde de oynadı.

90'lı yılların ünlü mankenleri arasında yer alan Sinem Üretmen'den kötü haber geldi.

Acı haberi eski manken Deniz Pulaş, sosyal medya hesabından duyurdu.

Üretmen'in fotoğrafını yayınlayan Pulaş, gönderisinde "Başımız sağ olsun" notunu düştü.

Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Deniz Pulaş, "Seni hiç unutmayacağım Sinem" ifadelerini kullandı.

Burak Kut da 51 yaşında aramızda ayrılan Üretmen'in acı haberinin ardından sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu.

Kut, Sinem Üretmen ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bebeğim' şarkısının klibinden bir görsel yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Dönemin en başarılı modellerinden, 'Bebeğim' klibindeki rol arkadaşım Sinem Üretmen'in orta yaşlarında hayata gözlerini yumduğunu üzüntü ile öğrendim.

Mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine, sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum"