🌹ATV YOUTUBE GÜL MASALI 17. BÖLÜM FİNAL İZLE! Gül Masalı neden bitti? Gül Masalı son bölüm izle kesintisiz, full, tamamı!

Başrollerini Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir'in paylaştığı Gül Masalı dizisi bu akşam 17. bölümüyle ATV'de yayınlandı. Annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini konu alan diziden kötü haber geldi. Peki Gül Masalı final mi, bitti mi, NEDEN bitti? Gül Masalı OYUNCULARI kim,KONUSU ne? İşte yanıtı ve ATV GÜL MASALI 17. BÖLÜM FİNAL İZLEME EKRANI!

Giriş Tarihi 17 Ekim 2022, 10:10 Güncelleme 17 Ekim 2022, 10:13
🌹ATV YOUTUBE GÜL MASALI 17. BÖLÜM FİNAL İZLE! Gül Masalı neden bitti? Gül Masalı son bölüm izle kesintisiz, full, tamamı!

İÇİNDEKİLER

Pastel Film imzalı, ilk bölümü 19 Haziran 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Sadullah Şentürk'ün üstlendiği, senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu, Alper Çağlayan, Musab Kul, Okşan Tavaslıoğlu ve Ayşe Işıkmen'in kaleme aldığı dram türündeki dizi Gül Masalı bir önceki akşam son kez izleyici karşısına çıktı. Peki Gül Masalı final mi, bitti mi, NEDEN bitti? Gül Masalı OYUNCULARI kim,KONUSU ne? ATV GÜL MASALI 17. BÖLÜM FİNAL nasıl izlenir?

👉ATV GÜL MASALI SON BÖLÜM FİNAL İZLE

👉YOUTUBE GÜL MASALI 17. BÖLÜM İZLE

GÜL MASALI FİNAL Mİ YAPTI, BİTTİ Mİ, NEDEN?

Her hafta Pazar günü ATV ekranlarında yayınalann Gül Masalı dizisi 17. bölümü ile 16 Ekim Pazar günü final yaptı. Öte yandan dizinin neden final yaptığı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Gül Masalı twitter açıklaması şöyle:

"Benim oğlum tükeniyor Gonca! Oğlumu da affet beni de affet..."

Gül Masalı Final Fragmanı

Final bölümü Pazar 20.00'de atv'de!"

GÜL MASALI OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Erdem Kaynarca - Toprak Atabey

Gülper Özdemir - Gonca Aydın

Sarp Can Köroğlu - Arda Seçkin

Zehra Yılmaz - Ece Kardaş

Gülçin Hatıhan - Canan Atabey

Arif Pişkin - Tahir Aydın

Ayşenil Şamlıoğlu - Fatma

Fatma Tuğba Tutuğ - Zeynep

Suat Sungur - Aşk Doktoru

Sait Genay - Rıfat Atabey

Yağmur Başkurt - Nurbanu

Serdem Paçal - Arzu

Mehmet Şeker - Ali Tüfek

Bülent Düzgünoğlu - Halil Atabey

Suat Karausta - Sırrı

Murat Ercanlı - Hidayet

Turan Selçuk Yerlikaya - Yavuz

Hazal Pekgöz - Gülümser

Kaan Berk Gültekin - Mehmet

GÜL MASALI NEREDE ÇEKLİYOR?

Dizi İstanbul'da başladı ancak gül şehri olan Isparta'de çekimleri yapılıyor. Dizinin çekim yerleri arasında Kuyucak Keçiborlu köyünden de sahne bulunuyor. Öte yandan Burdur ili sınırları içinde yer alan Sagalassos Antik Kenti de dizide göründü.

GÜL MASALI KONUSU

Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın öyküsünü konu alıyor. Gül Masalı'nın yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk oturuyor. Gül Masalı'nın senaryosunu ise Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme alıyor.