Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın demirbaşıydı! Yalnız Kurt'a dengeleri değiştirecek transfer! 'Bu ikili çok konuşulur'

Sinegraf imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan, başrollerinde Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May'ın yer aldığı aksiyon türündeki dizi Yalnız Kurt 20. bölümüyle geçtiğimiz Haziran ayında sezon finali yapmıştı.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2022, 12:21 Güncelleme 14 Ekim 2022, 12:22
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın demirbaşıydı! Yalnız Kurt’a dengeleri değiştirecek transfer! ’Bu ikili çok konuşulur’

İÇİNDEKİLER

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Yalnız Kurt ikinci sezonuyla bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Fenomen dizinin bu hafta cuma günü 21. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Diziye son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Hızır Ali karakterini canlandıran başarılı oyuncu Yalçın Hafızoğlu katıldı. Hafızoğlu yeni sezonda Yalnız Kurt dizisinde Barış Serbey rolünü canladıracak. İşte detaylar...

YALNIZ KURT BU CUMA ATV'DE

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin yeni sezonu 14 Ekim 2022 Cuma saat 20:00'da ATV'de olacak. Diziyle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

EDHO'NUN HIZIR ALİ'Sİ BARIŞ SERBEY OLARAK DÖNÜYOR

İlk sezonuyla dikkatleri üzerine çeken diziye EDHO'nun yakışıklı oyuncusu dahil oldu.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Deniz Çakır, Yalçın Hafızoğlu gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Ali rolüyle izlediğimiz Yalçın Hafızoğlu dizide Barış Serbey karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak.

YALÇIN HAFIZOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Canlandırdığı karakterden bahseden oyuncu, "Barış Serbey, özgürlüğüne düşkün, bazen neşeli, bazen heyecanlı, bazen çok girişken, bazen köşesine çekilen bir adam. Deniz ile arası çok iyi, denizleri seviyor. Bunları söyleyebilirim şimdilik ama devamı için diziyi izlemeniz gerekiyor" şeklinde konuştu.

İKİLİ ORTALIĞI İNLETİR

Hafızoğlu'nun dizinin kadrosuna katılmasıyla Altay Kurdoğlu ile Barış Serbey karakterleri efsane ikili olacaklar yorumları yapılıyor.

YALÇIN HAFIZOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Yalçın Hafızoğlu, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Ali Çakırbeyli karakterini canlandırdı.