"%11 Türk çıktım" açıklaması ile gündem olmuştu! Dünyaca ünlü Halsey İstanbul'a geliyor

Daha önce DNA testi sonucu %11 Türk olduğunun açıklayan, "baklava sevecek kadar Türk olduğunu" söyleyen ABD'li şarkıcı Halsey, 3 Eylül'de İstanbul'a geliyor. Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı mega kentteki ilk konserinde hit şarkılarını seslendirecek. Bilindiği üzere Halsey, Türk asıllı Amerikalı senaryo yazarı Alev Aydın ile tanışmış; çiftin oğulları Ender Ridley dünyaya gelmişti.

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2022, 22:19 Güncelleme 31 Ağustos 2022, 22:20
%11 Türk çıktım açıklaması ile gündem olmuştu! Dünyaca ünlü Halsey İstanbul’a geliyor

İÇİNDEKİLER

Müzik dünyasında Halsey adıyla tanınan ABD'li şarkıcı Ashley Nicolette Frangipanei, dünya turnesi kapsamında 3 Eylül'de İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.



HİT ŞARKILARINI SESLENDİRECEK
Sosyal medya hesabında DNA'sında yüzde 11 Türk geni bulunduğunu ve "baklava sevecek kadar Türk olduğunu" açıklayan Halsey, URU ve Concerts East organizasyonuyla 3 Eylül'de düzenlenen İstanbul'daki ilk konserinde, hit şarkılarını seslendirecek.



Son albümü "If I Can't Have Love, I Want Power"la dinleyicilerin beğenisini kazanan sanatçıdan önce KüçükÇiftlik Park'taki konserin açılışını Youtuber Abby Roberts yapacak.




Halsey, sahnesinde farklı kültürlerden izler taşıyan bir performans sergiliyor.


Fotoğrafta: Alev Aydın ve oğlu Ender Ridley

Amerikalı şarkıcı Halsey, Türk asıllı Amerikalı senaryo yazarı Alev Aydın ile tanışmış; çiftin oğulları Ender Ridley dünyaya gelmişti.



Aydın sayesinde biraz Türkçe öğrendiğini söyleyen Halsey, "Anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı, baba tarafından Afrika-Amerika kökenliyim. Karışık bir kökene sahip olduğum için Amerika'da DNA testi yaptırdım, sonuç ilginçti. Testte yüzde 11 Türk çıktım" dedi ve ekledi: "Ev baklavasını da çok seviyorum."