Kardeşlerim seyircisinde heyecan tavan! Celil Nalçakan peşin peşin uyardı: “Aman diyorum” Tek paylaşımla sosyal medya sallandı

ATV erkanlarının sevilen dizisi Kardeşlerim yeni sezona hazırlanırken Akif karakterini canlandıran başarılı oyuncu Celil Nalçakan’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Dizinin başrollerinden Nalçakan, sosyal medya hesabında Kardeşlerim ile ilgili bir paylaşımda bulunarak heyecanı doruklara çıkardı. Nalçakan “Aman diyorum” diyerek yeni bölüm öncesi takipçilerini uyardı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2022, 20:44 Güncelleme 11 Ağustos 2022, 20:44
Kardeşlerim seyircisinde heyecan tavan! Celil Nalçakan peşin peşin uyardı: “Aman diyorum” Tek paylaşımla sosyal medya sallandı

İÇİNDEKİLER

Cumartesi akşamları milyonları ATV ekranına kilitleyen Kardeşlerim dizisi yeni sezona hazırlanırken Akif karakterini canlandıran başarılı oyuncu Celil Nalçakan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Celil Nalçakan, Kardeşlerim dizisinin yeni sezon ilk bölüm senaryosu ile ilgili yaptığı paylaşımla heyecanlandırdı.

İlk bölüm senaryosunu okuduğunu söyleyen Celil Nalçakan, "Yeni sezonun ilk bölümünü okudum şimdi... Aman diyorum" ifadesini kullandı.

'Aman diyorum' ifadesini büyük harfler ile yazarak dikkat çeken Nalçakan'ın paylaşımının ardından "Şimdiden uyarayım diyor", "Her şeye hazırız, başlayın artık" ifadeleri kullanıldı.

KARDEŞLERİM SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?
Aybike'nin durumu iyidir, hastanede dikiş atılır. Şengül'ün tepkilerine rağmen Ömer ve Asiye de hastanede kuzenlerinin yanında kalırlar. Akif yaşattığı her şeyin cezasını çekmeye başlar.

Nebahat ve Ayla onun şirketten saf dışı bırakarak paralarına el koyarlar. Oğulca Aybike'nin durumunu bildirmek için sayısız kez babasını arar ama ulaşamaz. Orhan'ın tatile götüren Gönül, Oğulcan'ın aramalarını görür ve telefonunu bilerek lokantada unutmasını sağlar. Her şeyden habersiz olan Orhan ise giderek Gönül ile yakınlaşır.

Şirketten atılan Akif eve gelir bu kez de Suzan onu eve almaz. Nebahat, Suzan ve Ayla Akif'in ipini çekerler. Akif sinir krizi geçirir. Okulda ise karne telaşı yaşanır. Yaz tatili planları da devreye girer.

Hastaneye kaldırılan Sevgi Teyze'nin kanser olduğu ortaya çıkar. Ömer, Asiye ve Emel ona destek olurlar. Aybike ve Asiye sonunda barışırlar. Ama Şengül, Nebahat'ten para alarak evin ve bahçenin tapusunu alıp Ömerleri yuvasız bırakır.

Ancak Sevgi Teyze'nin bir sürprizi vardır. Evini sokakta kalan çocuklara bırakmıştır. Orhan'ın Gönül ile evleneceğini öğrenen Şengül fenalık geçirir. Hastanede hamile olduğunu öğrenir.