Dur işaretinin mucidi olanve polisler için trafik yönetmeliği el kitabını yazan William Phelps Eno için hangi bilgi doğrudur?

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, 27 Temmuz Çarşamba yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunmuş olduğu Milyoner'de az önce sorulan soru izleyenleri televizyon ekranına kilitledi ve Kim Milyoner Olmak İster sorulan " Dur işaretinin mucidi olan ve polisler için trafik yönetmeliği el kitabını yazan William Phelps Eno için hangi bilgi doğrudur? " sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Cevabı görmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

Giriş Tarihi 10 Ağustos 2022, 22:04 Güncelleme 10 Ağustos 2022, 22:09
Dur işaretinin mucidi olanve polisler için trafik yönetmeliği el kitabını yazan William Phelps Eno için hangi bilgi doğrudur?

İÇİNDEKİLER

TV ekranlarının heyecanla takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle yayınlanıyor. Büyük ödülü kazanmak isteyen yarışmacılar sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sorularını yanıtlıyor.

Az önce sorulan soru izleyenleri ekranları başına kilitlemeye başladı.

İŞTE MİLYONER'DE ÇOK KONUŞULAN O SORUNUN ŞIKLARI VE CEVABI

Soru: Dur işaretinin mucidi olan ve polisler için trafik yönetmeliği el kitabını yazan William Phelps Eno için hangi bilgi doğrudur?

A- Araba kullanmayı öğrenmemiştir

B- Aşırı hızdan kaza yaparak ölmüştür

C- Ehliyetine ömür boyu el konulmuştur

D- Trafik cezası ödeme rekortmenidir

CEVAP: A-Araba kullanmayı öğrenmemiştir