1962'de İsveç'teki tek televizyon kanalındaki bir uzman izleyicilere 1 Nisan şakası yapmış ve bunu deneyen binlerce kişi olmuştur?

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, 27 Temmuz Çarşamba yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunmuş olduğu Milyoner'de az önce sorulan soru izleyenleri televizyon ekranına kilitledi ve Kim Milyoner Olmak İster sorulan "1962'de İsveç'teki tek televizyon kanalındaki bir uzman televizyon kanalının önüne hangisinin yerleştirilmesiyle renkli görüntü elde edebileceğini açıklayarak izleyicilere 1 Nisan şakası yapmış ve bunu deneyen binlerce kişi olmuştur? " sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Cevabı görmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

Giriş Tarihi 10 Ağustos 2022, 21:56 Güncelleme 10 Ağustos 2022, 22:05
1962’de İsveç’teki tek televizyon kanalındaki bir uzman izleyicilere 1 Nisan şakası yapmış ve bunu deneyen binlerce kişi olmuştur?

İÇİNDEKİLER

TV ekranlarının heyecanla takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle yayınlanıyor. Büyük ödülü kazanmak isteyen yarışmacılar sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sorularını yanıtlıyor.

Az önce sorulan soru izleyenleri ekranları başına kilitlemeye başladı.

İŞTE MİLYONER'DE ÇOK KONUŞULAN O SORUNUN ŞIKLARI VE CEVABI

Soru: 1962'de İsveç'teki tek televizyon kanalındaki bir uzman televizyon kanalının önüne hangisinin yerleştirilmesiyle renkli görüntü elde edebileceğini açıklayarak izleyicilere 1 Nisan şakası yapmış ve bunu deneyen binlerce kişi olmuştur?

A- Alüminyum folyo

B- Naylon çorap

C- Beyaz perde

D- Streç film

CEVAP: B - Naylon çorap