Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler'e şoke eden suçlama! Eski eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ederek...

Türkücü Berdan Mardini, 2 çocuğunun annesi olan eski eşi Fatoş Yelliler'e ait görüntüleri hakime verdi. “Uyuşturucu bağımlısını çocuklarımdan uzak tutun” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2022 Güncelleme 17 Haziran 2022, 06:59
Berdan Mardini’den eski eşi Fatoş Yelliler’e şoke eden suçlama! Eski eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ederek...

İÇİNDEKİLER

Türkücü Berdan Mardini, 2010 yılında Paris'te tanıştığı 2 çocuğunun annesi Fatoş Yelliler'in kendisini aldattığını ileri sürerek boşanma davası açtı.



Çift, 2021 yılında geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmıştı.



Mardini, boşanma davasında eşi Fatoş Yellileri'in çeşitli mekânlarda bulunduğu ana ilişkin kamera kayırları ve eşinin sosyal medya üzerinde başka kişilerle yaptığı sohbetin yazışmalarını delil olarak sunmuştu.



Mahkeme Fatoş Yelliler'in iki çocuğunu haftanın belirli gün ve saatlerinde görmesine karar verdi.



ÇOCUKLARIMI GÖRMESİN
Taraflar boşandıktan sonra Berdan Mardini, Aile Mahkemesine yeniden başvurarak, eski eşi Fatoş Yelliler'in intihara meyilli bir kişi olduğunu, çocuklarıyla birlikte olduğu süre zarfında çocuklarını yalnız bıraktığını ve üçünü kişilerle ilişki yaşadığını ileri sürdü.



Yasaklı maddelerin kullanıldığı ortamlarda bulunduğu ve eski eşinin uyuşturucu madde içtiğini ileri süren Mardini, eski eşinin çocuklarla kişisel tesisinin durulmasına yönelik tebdir talebinde bulundu.



SAVCILIĞA İHBAR ETTİ
Eşinin uyuşturucu madde içerken çekilen görüntülerini de delil olarak mahkemeye sunan Mardini, eşinin uyuşturucu madde kullandığını ileri sürerek bir de savcılığa suç duyurusunda bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN