Seren Serengil'den cinsellik itirafı! 43,5 kiloya kadar düşen Seren bilinmeyenleri anlattı! “Altıma ediyordum, kusuyordum”

Seren Serengil'den cinsellik itirafı! Zayıflama uğruna bıçak altına yatan ve geçirdiği yanlış ameliyat sonrası 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, konuk olduğu bir YouTube programında yaşadıklarını anlattı. Mustafa Tohma ile mutlu bir birliktelik sürdüren sunucu, cinsellik itirafıyla dikkat çekerken bilinmeyenleri anlattı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 14 Haziran 2022, 01:55 Güncelleme 14 Haziran 2022, 02:03
Seren Serengil’den cinsellik itirafı! 43,5 kiloya kadar düşen Seren bilinmeyenleri anlattı! “Altıma ediyordum, kusuyordum”

İÇİNDEKİLER

Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan Seren Serengil, zayıflama uğruna bıçak altına yatmış ve geçirdiği yanlış ameliyat sonrası 43,5 kiloya kadar düşmüştü.

Geri dönüşüm ameliyatıyla hayata tutunan Seren Serengil, zor günleri sevgilisi Mustafa Tohma ile atlatmıştı.

Sağlık sorunlarıyla sık sık magazin gündeminde ünlü sunucu, YouTube'da Emsal Doğan'ın hazırladığı programa katıldı. Serengil, programda cinsellik itirafıyla şaşırttı.


"CİNSEL ANLAMDA BİR İLİŞKİMİZ YOK"
Bilinmeyenleri anlatan Seren Serengil, şu ifadeleri kullandı: "Bizde beraberlik var ama ilişki yok" diyen Seren Serengil, "Ben Tohma'yı tanıdığımda yeni çocuk düşürmüştüm. O zaman psikolojim cinsellik yaşamaya müsait değildi. Sonra da bağırsak ameliyatı oldum.

Bu seferde altıma ediyordum, kusuyordum. 43 kiloyla ölüme gidiyordum. Affedersiniz bir altımı temizlemediği kaldı ki! Onu da yapıyordu.

Gerçekten Tohma ile cinsel anlamda bir ilişkimiz yok ama bağlılık var. Benim bir psikoloğa da gitmem gerekiyor. Çocuk düşürmem ve bu hastalık bende büyük travmalar yarattı."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN