Deniz Seki’nin en acı günü! Kötü haberi törende aldı! “Birazdan onunla vedalaşmaya gideceğim” diyerek sahnede gözyaşlarına boğuldu

Deniz Seki’nin en acı günü! Ünlü şarkıcı Deniz Seki, katıldığı bir törende ödül alırken gözyaşlarına boğuldu. Konuşurken kelimeler boğazına düğümlenen ünlü şarkıcı, Haydut adını verdiği sevimli dostunun acı haberini aldığını ve yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Konuşmakta güçlük çeken şarkıcının sözleri ise yürek yaktı. “Birazdan onunla vedalaşmaya gideceğim” diyen Seki’ye sosyal medyadan birçok destek mesajı yağdı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 03 Haziran 2022, 21:14 Güncelleme 03 Haziran 2022, 21:20
Deniz Seki’nin en acı günü! Kötü haberi törende aldı! “Birazdan onunla vedalaşmaya gideceğim” diyerek sahnede gözyaşlarına boğuldu

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Gökay Kalaycıoğlu'nun yaptığı, Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleşen ödül törenine katıldı.

Seki, 14 yıldır baktığı ve tedavi olması için veterinere bıraktığı Haydut isimli sevimli dostunun acı haberini de burada aldı.

Veterinerden gelen telefonla köpeğinin sağlık durumunun kötüleştiğini öğrenen Deniz Seki, 'Dijital Dünyanın Enleri' töreninde 'Yılın Pop Müzik Sanatçısı Ödülü'nü almak için çıktığı sahnede gözyaşlarına boğuldu.

Kötü haber sonrası tarifsiz bir üzüntü yaşayan Deniz Seki, konuşmakta zorluk çekti ve sözlariyle yürek yaktı.

Ödül almak için çıktığı sahnede gözyaşlarına boğulan Seki, şöyle konuştu: "Bir sanatçı için ödül almak çok kıymetli. En büyük ödül yazdığımız şarkıların hep bir ağızdan söylenmesi. Fakat bir de dilsiz kullar var. Anne olamadım, evlat sahibi değilim. 14 yaşında bir oğlum var. Makyajlı geldiğime bakmayın, birazdan onunla vedalaşmaya gideceğim. Ödül için çok teşekkür ediyorum, lütfen kusura bakmayın"

"EVLADIMA ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"
Ödül töreninden ayrılırken çıkış kapısında kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Seki, "Allah'tan ümit kesilmez. Az önce doktoruyla konuştum, çok da iyi bir hekim. Evladıma elimizden gelen her şeyi yaptık. Söyleyecek bir şey bulamıyorum" dedi.

Sosyal medya paylaşımlarında sık sık Haydut'a yer veren Seki, can dostuyla verdiği bir pozu "Oğlum Haydut'uma ve misafirlerime yemek yapıyorum 'Mutfağın Kraliçesi' olarak" notuyla yayınlamıştı.

Haydut'la çektirdiği fotoğrafını Facebook'ta hayranlarıyla paylaşan Seki, "Şu aşkın tazeliğine bakın" diye yazmıştı.