Zor günlerinde en büyük destekçisi sevgilisiydi! Seren Serengil’e büyük şok: Soyuldu!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, zayıflama uğruna bıçak altına yatmış ve geçirdiği yanlış ameliyat sonrası 43,5 kiloya kadar düşmüştü. Geri dönüşüm ameliyatıyla hayata tutunan Seren Serengil, zor günleri sevgilisi Mustafa Tohma ile atlatmıştı. Sağlık sorunlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan ve hayranlarını üzen Serengil, bu kez soyulduğu yönündeki haberlerle gündem oldu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2022, 20:21 Güncelleme 18 Mayıs 2022, 20:21

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Seren Serengil'in adıyla kurulmuş ünlü bir markası ve bu markanın satıldığı Nişantaşı'nda bir mağazası vardı.

Geçtiğimiz aylarda 26 yaşında İrem M. isimli bir çalışan tezgahtar olarak işe başladı.

Sabah Gazetesi'nden yer alan haberine göre; Tezgahtar olarak çalışan İrem, müşterilere gerekli ilgiliyi göstermiyor, ürünleri değiştirmek isteyen müşterilerden paralar alıyordu.

Sosyal medyadan bir ürün alan müşterinin malı değiştirmek istemesi üzerine para almasına rağmen, bir ayı aşkın sürede değişim yapmadığı ortaya çıktı.

ŞİKAYETÇİ OLDU
Müşterilerin ihbarları sonrası mağaza müdürü tarafından geçtiğimiz gün envanter sayımı yapıldı. Yine iddiaya göre envanterde eksik sayıda mal çıktı.

Malların İrem'e kayıtlı olmasına ve kendisine rağmen malları iade etmedi. Serengil, yaşananlar üzerine kendisini soyan çalışanını savcılığa ihbar etti.

Çalışanı tarafından yaklaşık 30 bin liralık zararının olduğunu söyleyen Serengil'in ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.