Kaan Taşaner, Caner Cindoruk ve İbrahim Selim ile sevgili olmuştu... Selin Şekerci'den bomba aşk itirafı: "Tövbe ettim"

Kaan Taşaner, Caner Cindoruk ve İbrahim Selim ile sevgili olmuştu... Selin Şekerci'den bomba aşk itirafı geldi. Önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda görüntülenen oyuncu Selin Şekerci "Çocuk yapmak istiyorum" açıklaması hatırlatılınca verdiği yanıtla dikkat çekti. Aşka tövbe eden Selin bakın neler söyledi.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2022, 10:09 Güncelleme 06 Mayıs 2022, 10:15
Kaan Taşaner, Caner Cindoruk ve İbrahim Selim ile sevgili olmuştu... Selin Şekerci’den bomba aşk itirafı: Tövbe ettim

İÇİNDEKİLER

Kaan Taşaner, Caner Cindoruk ve İbrahim Selim ile sevgili olmuştu... Selin Şekerci ve Yağız Can Konyalı önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekandaydı. Ortak arkadaşlarının doğum günü partisine katılan iki ünlü oyuncu gecenin sonunda mekandan ayrılırken görüntülendi. Flaşların patlamasıyla kısa süreli bir panik yaşayan Şekerci, "Beni bununla çekmeseydiniz iyiydi!" diyerek ponponlu tacını çıkardı.

"HEPSİ BENİM BEBEKLERİM"

Hürriyet'in haberine göre; "Çocuk yapmak istiyorum" açıklaması hatırlatılınca "Evet, anne olmayı çok istiyorum" diyen Selin Şekerci, "Baba adayı var mı peki?" sorusuna ise beklenmedik bir yanıt verdi:

"Aday yok. Ben aşka tövbe ettim, aşk meşk yok!" Muhabirlerin "Eski ilişkilerinizden dolayı mı bu kararı verdiniz?" sorusu da ünlü oyuncuyu güldürdü: "Yok yok hepsi benim bebeklerim!"

Selin Şekerci oyuncu Kaan Taşaner ile aşk yaşamış, evliliğe gitmesi beklenen ilişki sürpriz bir şekilde bitmişti.

Daha sonra kendisinden 9 yaş büyük meslektaşı Caner Cindoruk ile aşk yaşayan Selin'in ilişkisi bir kez daha ayrılıkla sonlanmıştı.

Son olarak İbrahim Selim ile aşk yaşayan Selin Ciğerci şimdilerde kalbinin kapılarını kapattığını ifade ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN