Pelin Akil'den sonra 2 başrol daha gidiyor! Barbaroslar dizisinde 2 flaş ayrılık, ipin ucu kaçtı bir kere! Hikaye komple değişiyor

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dzisinde seyirciyi şok eden 2 ayrılık! Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı sevilen diziden kara haber geldi. Pelin Akil'in ayrılığı şimdilik taze iken 2 yeni veda gündeme bomba gibi düştü. Sezon finali yapmaya hazırlanan diziden 2 bireyin ayrılacağı iddia edildi. Bir oyuncunun gidişi kesinleşirken başka oyuncunun vedası iddia olarak kaldı. Peki kim bu oyuncular?

Giriş Tarihi 04 Mayıs 2022, 11:21 Güncelleme 04 Mayıs 2022, 11:21
Pelin Akil’den sonra 2 başrol daha gidiyor! Barbaroslar dizisinde 2 flaş ayrılık, ipin ucu kaçtı bir kere! Hikaye komple değişiyor

İÇİNDEKİLER

TRT 1'de Perşembe günleri seyirciyle buluşan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi her hafta yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İddialı diziden üzen ayrılık haberi geldi. Oyunculuğu ile kısa sürede seyircinin taktirini toplayan o oyuncu diziye veda ediyor. Geçtiğimiz haftalarda güzel oyuncu Pelin Akil'in gidişi çok konuşulmuştu. Bu hafta yeni bir ismin daha diziden ayrılacağı ortaya çıktı. İşte detaylar...

BARBAROSLAR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ

TRT 1'in ES Film imzalı dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda yaprak dökümü devam ediyor. Dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosu ile çok konuşulan dizi son günlerde art arda yaşanan vedalarla gündemde yer alıyor.

PELİN AKİL'İN GİDİŞİ YETMEDİ BU KEZ DE...

7 Nisan tarihinde ekrana gelen fenomen dizinin 26. bölümünde yararlanan İsabel karakteri diziye veda etti. Dizide İsabel rolüne hayat veren Akil, 30. bölümde ekipten ayrıldı.

1-ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Pelin Akil'in ardından diziye 31. bölümde Oruç Reis'e hayat veren Engin Altan Düzyatan da veda edecek.

2-CEMRE GÜMELİ

Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in yazdığı dizinin 32. bölümünde bir ayrılık daha yaşanacak. Dizinin Meryem'i Cemre Gümeli ekibe veda edecek.

HİKAYESİ DEĞİŞECEK

Berat Özdoğan'ın yönettiği "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı"nın önümündeki sezon Barbaros Hayrettin Paşa'nın hikâyesiyle yayın hayatına devam etmesi planlanıyor.