59 yaşındaki Seda Sayan ve Çağlar Ökten Beşiktaş'ta evlendi: Nihat şahitleri ise Safiye Soyman ile Esra Özmen oldu

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan bir süredir birlikte olduğu Çağlar Ökten ile nikah masasına oturarak Beşiktaş'ta evlendiler. Seda Sayan‘ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı.

Giriş Tarihi 25 Nisan 2022, 00:54 Güncelleme 25 Nisan 2022, 01:01
59 yaşındaki Seda Sayan ve Çağlar Ökten Beşiktaş’ta evlendi: Nihat şahitleri ise Safiye Soyman ile Esra Özmen oldu

İÇİNDEKİLER

Çift Mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşti… Seda Sayan'ın gelinliği Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten'in damatlığı Tolga Çam imzası taşıyor.

Seda Sayan'ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı. Jovir Events'in organize ettiği nikaha çiftin yakın arkadaşları katıldı.

Balayına bayram tatilinde Paris'e gidecek olan çift sonrasında Çağlar Ökten'in Mersin'de yaşayan ailesiyle buluşacaklar.

SEDA SAYAN KAÇ KERE EVLENDİ?
Ünlü şarkıcı, 1990 yılında Sinan Engin'le dünyaevine girmiş, aynı yıl Oğulcan adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Eski futbolcu ile Seda Sayan, 1995'te boşanma kararı almıştı.

İlk evliliğini 1987 yılında Rıdvan Kılıç'la yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan şarkıcının bu yedinci evliliği oldu.

Seda Sayan yaptığı açıklamada "Teklif aldığım doğru, Çağlar daha önce 1 evlilik yapmış 11 yaşında bir oğlu var, şu an her şey yolunda gidiyor çok iyi anlaştığımız kesin, hayırlısı" ifadelerini kullanmıştı.

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?
Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987 tarihinde Tarsus'ta dünyaya geldi. Babası elektrik teknisyeni, annesi ev hanımı olan Ökten, küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe yaşadı.

7 yaşından beri şarkı söylediğini belirten Ökten, okul müsamereleri ile başladığı sahne kariyerine dayısının işlettiği düğün salonu ile devam etmiştir. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir.