Ebru Polat yaptığı en çılgın şeyi açıkladı! ‘Lise’ sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşkına çevirdi! İtirafını duyan inanamadı

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Instagram hesabında yaptığı iddialı paylaşımlarla sık sık gündem olan Ebru Polat, bu kez bambaşka bir olayla adından söz ettirdi. Instagram’da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Polat, "Lisedeki en çılgın anın neydi?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşkına çevirdi. İşte Ebru Polat’ın en çılgın anısı...

Giriş Tarihi 21 Nisan 2022, 20:47 Güncelleme 21 Nisan 2022, 20:47
Ebru Polat yaptığı en çılgın şeyi açıkladı! ‘Lise’ sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşkına çevirdi! İtirafını duyan inanamadı

İÇİNDEKİLER

İddialı pozlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ebru Polat bu defa takipçilerine verdiği yanıtla herkesi şaşkına çevirdi.

Ünlü şarkıcı, Instagram'ın soru-cevap özelliğini kullanarak hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Samimi cevaplarıyla dikkat çeken Polat, "Lisedeki en çılgın anın neydi?" sorusuna verdiği yanıtla kısa sürede gündem oldu.

"Lisedeki en çılgın anın neydi?" sorusuna Ebru Polat, "Lisede değil de ilkokuldayken okulu soymuştuk. İki tane kız arkadaşımla birlikte. Ama yakalanmıştık ve ceza almıştık" yanıtını verdi.

"BANA TACİZ GİBİ GELİYOR"
Polat, "Gülben hanımın ayaklarına açılan hesaptan haberiniz vardır sizin ayaklarınıza da açılsın ister misiniz?" şeklindeki soruya da kayıtsız kalmadı.

Ünlü şarkıcı, söz konusu soruyu şöyle yanıtladı: "Hayır istemem. Bana bir taciz gibi geliyor ve çok rahatsız oluyorum. 'Ayaklarını gösterir misin vs.' bu beni çok rahatsız ediyor" dedi.