Selahattin Paşalı, 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer ile evlendi! Gelinlik ve damatlık sosyal medyada büyük ses getirdi!

'Aşk 101' dizisinde canlandırdığı 'Osman' karakteriyle yıldızı parlayan ve son olarak Pera Palas'ta Bir Gece Yarısı’nda rol alan Selahattin Paşalı, 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer ile bugün evlendi. Bodrum'da dünyaevine giren çiftin, farklı tarzı dikkat çekti. Nikah fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması üzerine ünlü çiftin gelinlik ve damatlığı kısa sürede gündem oldu. Hamile olan Lara Tümer'in karnının belirginleşmeye başlaması ise gözlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Nisan 2022, 19:46 Güncelleme 16 Nisan 2022, 20:55
Selahattin Paşalı, 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer ile evlendi! Gelinlik ve damatlık sosyal medyada büyük ses getirdi!

İÇİNDEKİLER

'Aşk 101' dizisinde canlandırdığı 'Osman' karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu Selahattin Paşalı, sevgilisi Lara Tümer ile Bodrum'da dünyaevine girdi.

SADE BİR TÖRENLE EVLENDİLER
Anne-baba olmaya hazırlanan çift, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Paşalı ile Tümer, sade bir törenle nikah masasına oturdu. Aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı nikahta çiftin mutluluk fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

GELİNLİK VE DAMATLIK SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!
Nikah fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması üzerine ünlü çiftin gelinlik ve damatlığı kısa sürede gündem oldu.

Ünlü çiftin fotoğraflarına 'Ruhsar gibiler', 'Ayin mi yapacaklar bu nasıl bir tören?' gibi yorumlar geldi.

BEBEK GELİYOR
İki yıldır aşk yaşayan Selahattin Paşalı ve Lara Tümer, şimdilerde anne-baba olmaya hazırlanıyor. Geri sayıma başlayan çift, ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor.