Ece Erken’in “Hayata tutunma sebebim” dediği oğluna bakın! Yaş günü pozlarına ilk yorum eski dostu Alişan’dan geldi

Ece Erken biricik oğluna bakın! Sunucu Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen, 7. yaşına bastı. Geçen aylarda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu genç yaşta toprağa veren Ece Erken, sosyal medya hesabında oğlu Eymen’in doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Oğlu Eymen için doğum günü partisi organize eden ünlü sunucuyu, dostları yalnız bırakmadı. Yaş gününden paylaşım yapan Erken’e ünlü isimler kayıtsız kalmazken ilk yorum eski dostu Alişan’dan geldi. Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları, Eymen’i annesine benzeterek “Ece’nin kopyası” yorumunda bulundu. İşte Ece Erken’in sosyal medyada büyük ses getiren o paylaşımı...

Giriş Tarihi 07 Nisan 2022, 23:27 Güncelleme 07 Nisan 2022, 23:50
Ece Erken’in “Hayata tutunma sebebim” dediği oğluna bakın! Yaş günü pozlarına ilk yorum eski dostu Alişan’dan geldi

İÇİNDEKİLER

Ece Erken ve Serkan Uçar, bir yıllık evliliklerini 2015'te sonlandırmıştı. İkilinin oğulları Eymen, 7. yaşına girdi.

Geçtiğimiz ocak ayında avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden ve zor günler geçiren ünlü sunucu, oğlunun doğum gününde duygusal bir yazı kaleme aldı.

Eymen'in bebeklik dönemine ait fotoğraflarını Instagram hesabında yayınlayan Erken, paylaşımının altına şu notu ekledi:

"Bazen hayat seni bulunduğun yerden alır, başka bir yere koyar. Ve der ki; buradan devam et... Ediyorum ve en büyük etme sebebim Rabbim'in emaneti biricik oğlum... Senin enerjin, gülen gözlerin ve sevgin olmasaydın ne yapardım, nasıl aşardım bilmiyorum. Şu an hayata tutunuyorsam en büyük sebebim sensin. Güçlü olmamızı Şafak ağabeyin de isterdi. Seni yetiştirirken bana büyük destek oldu. Allah tekrar razı olsun ondan.

"ADAM GİBİ ADAM OLACAKSIN"
İnşallah sen de adam gibi adam olacaksın. Dürüst, iyi insan olacaksın gözümün nuru... Seni çok ama çok seviyorum. Rabbim güzel, mutlu, sağlıklı günlerini görmemi nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. İyi ki doğdun, iyi ki... Nice mutlu senelere..."

Oğlu Eymen için doğum günü partisi de organize eden ünlü sunucuyu, dostları yalnız bırakmadı.

Ece Erken yaş gününden de paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Erken, oğlu ile verdiği pozlara "Canım oğlum 7 yaşında. Hayat sana hep mutluluk, sağlık, şans getirsin" notunu ekledi.

Yaş gününden paylaşım yapan Erken'e ünlü isimler kayıtsız kalmazken ilk yorum eski dostu Alişan'dan geldi. Alişan, kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alan paylaşıma nazar emojileri ile karşılık verdi.

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları, Eymen'i annesine benzeterek "Ece'nin kopyası" yorumunda bulundu.