Camdaki Kız Feride öldü mü? Nur Sürer Camdaki Kız dizisinden ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Camdaki kız her Perşembe yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Kanal D'nin sevilen dizisinde Şerif Erol'un canlandırdığı Adil karakteri geçtiğimiz bölümlerde diziye veda etmişti. 38. bölüm fragmanında da Feride'nin vasiyetini yazması 'Camdaki Kız Feride ölecek mi? sorusunu gündeme taşıdı. Peki Camdaki Kız Feride öldü mü? Nur Sürer Camdaki Kız'dan ayrıldı mı, neden ayrıldı? İşte merakla araştırılan soruların yanıtları...

Giriş Tarihi 07 Nisan 2022, 18:41 Güncelleme 07 Nisan 2022, 19:16
Camdaki Kız Feride öldü mü? Nur Sürer Camdaki Kız dizisinden ayrıldı mı, neden ayrıldı?

İÇİNDEKİLER

İlk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın kaleme aldığı Camdaki Kız bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 38. bölüm heyecanla beklenirken fragmanı izleyenler neye uğradığını şaşırdı. Feride'nin ölen kocasının fotoğrafına bakarak 'Beni bu cehennemde yalnız bıraktın' demesi ve ardından vasiyetini yazması herkesi şoke etti. Peki Camdaki Kız Feride öldü mü? Nur Sürer Camdaki Kız'dan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

CAMDAKİ KIZ FERİDE ÖLDÜ MÜ?

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Camdaki Kız'ın 38. bölümü bu akşam izleyicinin beğenisine sunulacak. Diziye Feride'nin vasiyeti damga vurdu.

Feride ölen kocasının fotoğrafına bakıp, ''Adil beni bu cehennemin içerisine bırakığp gittin'' sözlerini sarf etti. Ardından da vasiyetini yazmaya başladı. Ancak Feride karakterinin ölüp ölmeyeceği henüz bilinmiyor. Feride'nin intihar edip etmeyeceği yeni bölümde ortaya çıkacak.

NUR SÜRER KİMDİR?

Sürer 21 Haziran 1954 tarihinde Ahmet ve Rabia Sürer'in kızı olarak Bursa'da dünyaya geldi. Eğitimini Bursa Anadolu Kız Lisesi'nde tamamladı. Erden Kıral'ın Bereketli Topraklar Üzerinde filmi ile sinemaya adım attı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde iki kez "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü kazandı. Bugüne kadar kırktan fazla filmde ve televizyon dizilerinde oynadı. İlk uluslararası çalışması 1984 yılındaki Ayna adlı film oldu. Bu filmi 1991 yılında "En İyi Yabancı Film" dalında Oskar Ödülü kazanan Umuda Yolculuk (1990), Dunkle Schatten der Angst (1993) ve Yara (1998) izledi.

İlk evliliğini 1981 yılında Bülent Kayabaş ile yaptı. Ardından Sarp Kuray ile evlendi. Sürer, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide "Neriman Kozcuoğlu" karakterini canlandırmıştır.