Survivor All Star Gizem Memiç aslen nereli, mesleği ne, eşi kim? Survivor Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında?

Akşam saatlerinde yoğun bir şekilde Survivor Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. TV8'in fenomen yarışması Survivor All Star Ünlüler Gönüllüler yarışması heyecanla takip ediliyor ve bugün birleşme partisi yaşandı. Partide sesiyle dikkat çeken yarışmacılar arasında Gizem Memiç de yer aldı ve hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. Peki Survivor All Star Gizem Memiç aslen nereli, mesleği ne, eşi kim?

Giriş Tarihi 20 Nisan 2022, 08:10 Güncelleme 20 Nisan 2022, 08:10
Survivor All Star Gizem Memiç aslen nereli, mesleği ne, eşi kim? Survivor Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Survivor Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında? Survivor All Star Gizem Memiç aslen nereli, mesleği ne, eşi kim? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. Survivor All Star'da en dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alan Gizem Memiç'in hayatı ile ilgili detaylar izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. İşte ayrıntılar...

SURVİVOR GİZEM MEMİÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1990 doğumlu olan Gizem Memiç, Gaziantep'te dünyaya geldi. Türk model ve güzellik kraliçesi olan Memiç, 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey olarak seçilmiştir.

Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil eden Gizem Memiç, tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan almıştır.

Bilkent Üniversitesi'nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı eğitimi almıştır. Gizem Memiç 2016 yılında Survivor'a katılmıştı.

2010 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birincilik tacını alan Gizem Memiç bir süredir birlikte olduğu Burak Mert ile 2018 yılında evlendi.

SURVİVOR'DA TAKIMLAR BİRLEŞECEK Mİ?

Takımların karışıp karışmayacağı ile ilgili ise Acun Ilıcalı, "Öncelikle seyircilerimize soracağım. Seyircilerimiz oyunun bir parçası. Takımlar değişmeli mi değişmemeli mi diye Instagram sayfasından story olarak koyuyorlar. Bu fark bence 60'a 40'a kadarsa değişmemeli. 60'ın üzerine çıkıyorsa değişsin oranı onu biz değerlendireceğiz." dedi.

26 MART SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2022'de ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı olmuştu. Survivor All Star'da 26 Mart'ta oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu da Ünlüler Takımı kazandı.

Survivor üçüncü dokunulmazlık oyunu 30 Mart Çarşamba günü oynanacak.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor All Star'da ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından ikinci eleme adayı Hikmet oldu.

25 Mart günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımının ilk eleme adayı Evrim olmuştu.

Survivor'da elenen isim Birleşme partisinden sonra çarşamba günü gerçekleşecek üçüncü dokunulmazlık oyunundan sonra belli olacak.