Exxen Survivor SMS oy sıralaması bu hafta kim gitti? 23 Mart 2022 Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor Elif, Evrim, Barış elendi mi?

23 Mart Survivor kim elendi? Yarışmanın takipçileri Exxen Survivor SMS oy sıralaması hakkında araştırma yapmaya başladı. Survivor'da bu hafta kim gitti sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Her hafta bir yarışmacının adaya ve Survivor hayallerine veda ettiği yarışmada bu hafta kimin gittiği de belli oldu. Peki 23 Mart Survivor kim elendi?

Giriş Tarihi 24 Mart 2022, 14:11 Güncelleme 24 Mart 2022, 14:11
Exxen Survivor SMS oy sıralaması bu hafta kim gitti? 23 Mart 2022 Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor Elif, Evrim, Barış elendi mi?

İÇİNDEKİLER

TV 8 ekranlarında büyük bir heyecanla takip edilen Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kıyasıya mücadele devam ediypr geldi. İzleyiciler şimdi büyük bir merakla Survivor kim elendi, adadan kim gitti sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 23 Mart Çarşamba Survivor SMS oylama sıralaması nasıl şekillendi? İşte detaylar...

SURVİVOR 23 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu kazananı henüz belli olmadı. Belli olduğunda haberimizde yer alacak.

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2022 programında haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımından çıkan Survivor eleme adayı Evrim oldu.

SURVİVOR 1. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da haftanın birinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler olmuştu. Ünlülerden çıkan ilk eleme adayı ise Barış Murat Yağcı oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da elenecek isim bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrası Eleme konseyi tarafından açıklandı. Oylama sonucuna göre Survivor'dan bu hafta elenen isim Bora Edin oldu.