Acun Ilıcalı diller döktü Sergen Yalçın sonunda Survivor'a gitti! Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra sırra kadem basan Yalçın...

Beşiktaş'ı şampiyon yapan teknik direktör Sergen Yalçın, uzunca bir süre basına yansıyan 'Beşiktaş'tan ayrılacak' dedikodularının ardından siyah-beyazlı kulüpler yollarını ayırmıştı. Sergen Yalçın, ardından öyle bir sessizliğe gömüldü ki, konuşması hayli zaman aldı. Şimdilerde tekrardan yüzünü göstermeye başlayan teknik adamın Survivor'a gittiği ortaya çıktı. Şimdilerde TV 8 ekranlarında All-Star 2022 sezonun yayınlandığı Survivor'da Sergen Yalçın da boy gösterecek bakın nasıl.

Giriş Tarihi 18 Mart 2022, 13:57 Güncelleme 18 Mart 2022, 13:57
Acun Ilıcalı diller döktü Sergen Yalçın sonunda Survivor’a gitti! Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra sırra kadem basan Yalçın...

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı diller döktü Sergen Yalçın sonunda Survivor'a gitti! Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra sırra kadem basan Yalçın... Beşiktaş eski teknik direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra kendini görünmez hale getirmişti adeta. Gözler, magazinel yanı da herkesçe bilinen Sergen Yalçın'ı ararken o sessizliğini korumayı başarırken, aylar sonra ortaya çıkmış ve açıklamalarda bulunmuştu. Ama asıl bomba usta teknik adamın Survivor için Dominik'e gitmesiyle patladı.

Beşiktaş'ın eski hocası Sergen Yalçın eski mesleğine döndü. Acun Ilıcalı ile yakın ilişkileri olan futbol adamı, Dominik'e gitti. Survivor ekibine jüri olarak katılan Sergen'in Dominik macerası, Survivor ekibinin doktorunun paylaşımı sonrası ortaya çıktı.

Bir süredir ortalıkta gözükmeyen Yalçın, Acun Ilıcalı'nın yarışma programı Survivor'da jüri üyeliği yapmak üzere Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Ünlü futbol adamı, Survivor Birleşme Partisi'ndeki şarkı yarışmasında jüri koltuğunda olacak.

SURVIVOR DOKTORU PAYLAŞTI

Survivor ekibinde yer alan doktor Serhad Ömercikoğlu Dominik'te Sergen Yalçın ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Birleşme partisinin 27-29 Mart'ta yayınlanabileceği iddia ediliyor.


Survivor adlı yarışmadaki şarkı etkinliğinde jüri olacağı öğrenilen Sergen'in, Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra futbolun içinde kalacağı tahmin ediliyordu.

Beşiktaş'la kazandığı şampiyonluk sonrası "Bir süre futboldan uzak kalmak istiyorum, konuşmayacağım bile" diyerek itirafta bulunmuştu.


Sergen Yalçın gerçekten de bir süredir futboldan tamamen uzak.