Survivor sürgün adasında isyan! ‘Yakayım mı gemileri’ diyen Evrim Keklik sonunda patladı! Öfke kusan Evrim bakın neler söyledi

Survivor sürgün adasında isyan! Her hafta dört eleme adayının seçilerek sürgün adasına gönderildiği Survivor 2022 All Star’da Pazartesi akşamı potaya giren isim Gönüllüler takımından Evrim Keklik oldu. Takım arkadaşları tarafından sürgün adasına gönderilen Survivor Evrim, konseydeki öfkesi sürgün adasında da sürdürdü. ‘Yakayım mı gemileri’ diyerek tepki gösteren Keklik, sonunda patladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 02 Şubat 2022, 00:41 Güncelleme 02 Şubat 2022, 01:13
Survivor sürgün adasında isyan! ‘Yakayım mı gemileri’ diyen Evrim Keklik sonunda patladı! Öfke kusan Evrim bakın neler söyledi

İÇİNDEKİLER

Survivor All Star'da son dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyine gitmiş ve konseydeki oylamada adı en fazla yazılan Evrim Keklik olmuştu.

Eleme adayı olarak sürgün adasına gönderilen Keklik, konseyde adını yazanlar arasında bulunan Nisa ve Yasin'e sert tepki göstermişti.

Fenomen yarışmacı, adını yazanlar için şunları söylemişti: "Çok kişi duymaması gereken şeyler duyabilir. Yakayım mı gemileri? Beni yazan üç kişiyi ve nedenini biliyorum.

'NİSA'NIN KUYRUK ACISI VAR'
Nisa'yı da anlıyorum bir kuyruk acısı vardır. Kendisiyle tartışmalarımız oldu. 2020'den de gelen şeyler var. Yasin'e şaşırdım sadece.

Gün olur devran döner. Kurt kışı geçirir de yediği ayazı unutmaz. Karşılaşırız bir gün yeri gelir"

Barış Murat Yağcı, Birsen Bekgöz ve Mert Öcal ile birlikte sürgün adasına giden Evrim Keklik, burada da tepkisini sürdürdü ve öfkesini gizlemedi.

'KAYPAK KARAKTERLİ İNSANLAR'
Survivor Evrim, şunları söyledi: "Yasin Anıl'ı yazacakken beni yazdı. Ben burada asla samimiyet görmüyorum. Herkes istediğini yazabilir ama cesur bir şekilde yazsın.

Korkak dövüşmesin kimse abisinin ablasının arkasına sığınmasın. Kaypak karakterli insanlar benim yüzüme gülmesin. Performans olarak dört kız da birbirimize yakınsak, herkes buraya tek tek düşecek"