Son dakika: Ayberk Pekcan'dan acı haber! Ünlü oyuncu vefat etti

Bugüne kadar birçok tiyatro, sinema ve dizilerde yer alan ünlü oyuncu Ayberk Pekcan'dan acı haber geldi. Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Artuk Bey karakteriyle hafızalara kazınan Ayberk Pekcan, yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Ocak 2022, 17:35 Güncelleme 24 Ocak 2022, 18:28
Son dakika: Ayberk Pekcan’dan acı haber! Ünlü oyuncu vefat etti

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadar birçok tiyatro, sinema ve dizilerde yer alan usta oyuncu Ayberk Pekcan'dan hayranlarını üzen haber geldi. Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Ayberk Pekcan, yaşamını yitirdi.

KAHREDEN DETAY!
Pekcan'ın oynadığı son filmi 'Dilberay' bu cuma vizyona girecek.

HASTALIĞINI BÖYLE DUYURMUŞTU
Sırt ağrısı nedeniyle hastaneye giden ve kanser olduğunu öğrenen Pekcan, kemoterapiye başladığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Pekcan, şu ifadeleri kullanmıştı: "Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Ben Akciğer Kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi.

Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla..." sözleriyle duyurmuştu.

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören 51 yaşındaki ünlü oyuncu geçen hafta memleketi Mersin'de yoğun bakıma kaldırılmıştı.