Farklı aurasıyla adeta seyircinin yüreğine işleyecek! Gönül Dağı'na yepyeni bir karakter ekleniyor

Gönül Dağı'na yepyeni bir karakter ekleniyor. Farklı aurasıyla adeta seyircinin yüreğine işleyecek. Gönül Dağı bu sezon transfer üstüne transfer yapıyor. İkinci sezonuyla ekranlarda yerini alan diziye bu kez genç bir yetenek katılıyor. Son olarak usta oyuncu Cem Kurtoğlu'nu Elif hemşirenin babası olarak kadrosuna katan dizi 22 yaşındaki genç oyuncu Oya İloğulları'yla anlaştı. Birçok reklam filminde rol alan Oya İloğulları'nın dizide Elvan karakterine hayat vereceği öğrenildi. Genç oyuncu Oya İloğulları bu haftaki bölümde diziye katılacak. Köprü Film'in yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı geçen hafta 46. bölümüyle heyecanın dozunu artırdı. Sevilen dizi bu akşam 48. bölümüyle yine samimi sahneleriyle içleri ısıtacak.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2022, 12:48 Güncelleme 23 Ocak 2022, 12:48
Farklı aurasıyla adeta seyircinin yüreğine işleyecek! Gönül Dağı’na yepyeni bir karakter ekleniyor

İÇİNDEKİLER

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı bu ay iki yeni transfere imza attı. İkinci sezonunda kadrosuna bu sezon pek çok önemli ismi dahil eden Gönül Dağı yine dikkat çekecek bir transfer yaptı. Usta oyuncu Cem Kurtoğlu, Elif hemşirenin babası olarak kadrosuna katan dizi 22 yaşındaki genç oyuncu Oya İloğulları'yla anlaştı. Birçok reklam filminde rol alan Oya İloğulları'nın dizide Elvan karakterine hayat vereceği öğrenildi. Köprü Film'in yapımcılığını üstlendiği diziye geçen hafta Ramazan ve Asuman damgasını vurmuştu. Oya İloğulları'nın bu hafta yayınlanacak olan 48. bölümde diziye katılacağı öğrenilirken Asuman ve Ramazan'ın maceraları herkesi şok edecek.

GÖNÜL DAĞI'NA GENÇ YETENEK GELİYOR

Kadrosuna bu sezon pek çok önemli ismi dahil eden Gönül Dağı yine dikkat çekecek bir transfere imza attı. Usta oyuncu Cem Kurtoğlu'nu Elif hemşirenin babası olarak kadrosuna katan dizi 22 yaşındaki genç oyuncu Oya İloğulları'yla anlaştı.

Birçok reklam filminde rol alan Oya İloğulları'nın dizide Elvan karakterine hayat vereceği öğrenildi. Genç oyuncu Oya İloğulları 48. bölümde diziye katılacak.

CEM KURTOĞLU DA KATILMIŞTI

Usta oyuncu Cem Kurtoğlu Gönül Dağı'yla anlaştı. Kurtoğlu, Elif hemşirenin babası Arif karakteriyle diziye katıldı. Elif hemşire yıllar sonra babasını karşısında görünce büyük bir şok geçirdi.

BU SEZON KADROYA KATILAN YA DA KONUK OLAN OYUNCULAR

Oya İloğulları
İzzet Altınmeşe
Buse Orcan
Halil İbrahim Kalaycıoğlu
Cemil Şahin

Ufkum Kalaoğlu
Burak Haktanır
Serkan Kuru

Sevilay Gültekin
Cem Kurtoğlu

Münir'in felç kalmasıyla perişan olan Asuman ve Ramazan bu zorlu süreci aşabilecek mi? İcatların parasını toplayamayan amcaoğulları maddi sıkıntılar yaşarlar.

Acilen yeni bir iş yapıp para kazanmaları gerekmektedir. Bu sıkıntılı dönemlerinde yaşadıkları bir tesadüf, amcaoğullarının yeni bir iş fikri bulmalarına neden olur. Yeni işleri amcaoğullarını nasıl maceralara sürükleyecektir?