Lerzan Mutlu açtı ağzını yumdu gözünü! Demet Akalın’ı fena topa tuttu ‘Kendisini sanat camiasının annesi zannediyor!’

Lerzan Mutlu, Deha Bilimlier ve modacı Gülşah Saraçoğlu’nun yasak aşk iddiaları ile ilgili konuşan Demet Akalın’ı hedef aldı. Geçen günlerde Demet Akalın hakkında "Çok yakın bir arkadaşımla hiç söylemediğim bir şey söyleyerek, beni küstürdü" ifadelerini kullanan Lerzan Mutlu, ünlü şarkıcı hakkında dikkat çeken bir açıklamada daha bulundu. Mutlu’nun açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem olurken ‘Aman Demet duymasın’ yorumları yapıldı. İşte o açıklama...

Giriş Tarihi 20 Ocak 2022, 01:46 Güncelleme 20 Ocak 2022, 01:48
Lerzan Mutlu açtı ağzını yumdu gözünü! Demet Akalın’ı fena topa tuttu ‘Kendisini sanat camiasının annesi zannediyor!’

İÇİNDEKİLER

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde arkadaşı Deha Bilimlier ve modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk iddiaları ile ilgili konuşmuş, "Tarafları uyarmıştım" demişti.

Akalın'ın bu sözleri Lerzan Mutlu'yu sinirlendirdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcı, Akalın hakkında şunları söyledi:

"Kendisini sanat camiasının annesi zannediyor, herkese bir akıl verme! Aslında bunu sosyal medyada açıklamıştım, bir arkadaşımla aramı bozdu ve ona 'mikser' dedim. Yine tekrarlıyorum mikser.

'Onu uyardım' gibi sözler, sen sanat camiasının annesi misin herkesi uyarıyorsun! Böyle bir dünya yok, herkes kendinden sorumlu. Her magazin olayına bir yorum"

"ONU HAYATIMDAN ÇIKARDIM!"
Demet Akalın ile küs olan Lerzan Mutlu, daha önce konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: "Artık hayatımda mikserleri takip etmiyorum. İlk kez açıklama yapıyorum.

Çok yakın arkadaşımla saçma sapan ve söylemediğim bir şeyden dolayı beni küstürdü. Onu hayatımdan çıkardım. O sayfa benim için kapanmıştır. O Demet, ben Lerzan'ım!"

"TEK YAPTIĞIN İNSANLARIN ARASINI BOZMAK"
Öte yandan Lerzan Mutlu, Demet Akalın'ın "Tarafları uyarmıştım" sözlerinin ardından sosyal medya da şu yorumu yapmıştı: "Sana kaldı herkesi uyarmak! Sen insanların asla iyiliğini falan istemiyorsun! O anda işine nasıl gelirse! Gündemde nasıl kalırsan o taraftasın! Tek yaptığın insanların arasını bozmak!

Ya ben de senin yaptığın gibi dedikodusunu yaptığın insanları uyarırsam etrafında dostun kalmaz! Hayır, böyle konuşuyorsun bilmesem inanacağım. Ulan söylemediğim şeyi söylemiş gibi insanlara söyleyip beni küstürdün. 'İyiyim' diye takılma senin gerçeğini bilene komik oluyor."