Başrol oyuncusu iki hafta olmayacak! Sadakatsiz'de tam her şey yolunda girdi derken kötü haber geldi!

Sadakatsiz'de tam her şey yolunda girdi derken kötü haber geldi. Başrol oyuncusu iki hafta olmayacak. 2022 yılının ilk iki haftasında diğer diziler gibi kısa süreliğine ekranlara veda eden Sadakatsiz bu akşam günü 46. bölümüyle izleyici karşısına olacak. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı diziye iki yeni oyuncu katılıyor. Ünlü oyuncular Deniz Karaoğlu ile Gizem Ünsal'ın Ali'nin (Alp Akar) kız arkadaşının ailesine hayat vereceği öğrenildi. Bomba gelişmelerin yaşanacağı Sadakatsiz'in yeni bölümde heyecan yine dorukta olacak. Öte yandan diziden kötü haber geldi. Dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere koronavirüse yakalandı.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2022, 08:50 Güncelleme 20 Ocak 2022, 08:52
Başrol oyuncusu iki hafta olmayacak! Sadakatsiz’de tam her şey yolunda girdi derken kötü haber geldi!

İÇİNDEKİLER

İki haftadır ekranlarda olmayan Sadakatsiz dizisi yeni bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitleyecek. Üstelik dizi, yeni aile sürpriziyle seyircisini mest edecek. Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sadakatsiz 2022 yılında yayınlanacak ilk bölümüyle bu hafta yine dikkat çekecek. İki haftadır ekranlarda olmayan diziye iki ünlü isim katılıyor. Deniz Karaoğlu ile Gizem Ünsal yeni rolleriyle Sadakatsiz'de boy gösterecek. Öte yandan dizinin başrol oyuncusundan kötü haber geldi. Sadakatsiz'de Asya rolünü canlandıran Cansu Dere, koronavirüse yakalandı. Güzel oyuncu Cansu Dere'nin evinde karantinaya girdiği öğrenilirken Sadakatsiz çekimlerinin devam edeceği öğrenildi.

İKİ YENİ TRANSFER

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Deniz Karaoğlu ile Gizem Ünsal'ın Ali'nin (Alp Akar) kız arkadaşının ailesine hayat verecek.

TEST SONUCU POZİTİF

Yılbaşı tatilinin ardından sete dönen ekipte başrol oyuncusu Cansu Dere'nin koronaya yakalandığı ortaya çıktı.

TV100'de yer alan habere göre, ünlü oyuncunun sette yapılan rutin kontrolde test donucu pozitif çıktı. Hemen karantinaya giren Cansu Dere'nin hastalığı hafif atlattığı öğrenildi.

YENİ BÖLÜM YAYININI ETKİLEMEYECEK

Dizinin Asya'sı Cansu Dere'nin sağlık durumu projenin yayın takvimini etkilemeyecek. Ünlü oyuncunun yer almadığı diğer sahnelerin çekimi sürüyor. Bir bölüm de stokları olan ekip Dere negatife döner dönmez Asya'lı sahnelere başlayacak.

46. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Ali'nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan'ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Aras'ın daha önce görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarır.

Asya'nın evinde ortaya çıkan gizli kamera Aras'ı delirtir. Bunu Volkan'ın yaptığına emin olan Aras Asya'nın tüm uyarılarına rağmen onu dinlemez.

Volkan ve Derin'in evini basan Aras adeta öfkeden çıldırır. Derin ve Volkan da oldukça şaşkındır. Asya ise gördüklerine inanamaz.