2022 Survivor panorama sunucuları ne kadar para alıyor? Survivor panorama sunucuları kimler?

Survivor All Star'ın başlamasının hemen ardından Survivor Panorama da 3 sunucu ile birlikte ekranlarda olmaya başladı. Haftanın 5 günü ekrana gelecek olan programda bu yıl kimlerin sunuculuk yapacağı araştırılıyor. 2022 Panorama'da Survivor'un eski yarışmacıları yorumlucuk yapacak. Peki Survivor panorama sunucuları kimler? 2022 Survivor panorama sunucuları ne kadar para alıyor?

Giriş Tarihi 18 Ocak 2022, 14:32 Güncelleme 18 Ocak 2022, 14:32
2022 Survivor panorama sunucuları ne kadar para alıyor? Survivor panorama sunucuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Bu sene Survivor Panorama sunucularının kimler olduğu merak konusu oldu. 15 Ocak cumartesi günü başlayan Survivor All Star'da panorama sunucuları gündeme bomba gibi düştü. Survivor Panorama TV8 kanalında ekranlara gelmeye başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da panoramada All Star sezonu yorumlanacak. Peki Survivor panorama sunucuları kimler? 2022 Survivor panorama sunucuları ne kadar para alıyor?

SURVIVOR PANORAMA SUNUCULARI KİMLER?

2022 yılında Survivor All Star 15 Ocak'ta başladı. Ünlü yarışma Survivor Panoramo'da yorumlanacak. Bu yıl panoramada Kübra Açıl, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can yer alıyor.

KÜBRA AÇIL KİMDİR?

Kübra Açıl, sunuculuk ve spor muhabirliği kariyeriyle biliniyor. İstanbul Üniversitesi BESYO mezunu olan Açıl, kamera önünde ve arkasında da görev almıştır. "Yetenek Sizsiniz" ve "Survivor"da görev aldı. Şeyma Subaşı'ya çok benzetilen Kübra Açıl'ın bir de Duru adında bir kızı var.

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Türk sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimi aldı. İlk olarak "Var Mısın Yok Musun?" yarışmasıyla tanındı ve bu yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu ile hayatını birleştirdi. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. Oldu. Milli bir sporcu olan Hakan Hatipoğlu, Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynadı.2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer aldı.

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer aldı. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topladı. Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele ederken, gönüllüler takımına transfer oldu.