Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in Miray Daner’le yaptığı romantik paylaşımı gören şaşkına döndü! ‘Başka fotoğraf bulamadın mı?’

Seda Sayan’ın Sinan Engin ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen Oğulcan Engin, Ezgi Eyüpoğlu ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra gönlünü Miray Daner’e kaptırmıştı. Bir süredir Miray Daner ile mutlu bir birliktelik sürdüren Engin, sosyal medya hesabında sevgilisinin doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Ancak Engin’in paylaşmak için tercih ettiği fotoğraf görenleri şaşkına çevirdi. İşte Oğulcan Engin’in o paylaşımı...

Giriş Tarihi 15 Ocak 2022, 01:45 Güncelleme 15 Ocak 2022, 18:11
Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in Miray Daner’le yaptığı romantik paylaşımı gören şaşkına döndü! ‘Başka fotoğraf bulamadın mı?’

İÇİNDEKİLER

Nikah masasına oturması beklenen Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu, iki yıllık ilişkilerini geçtiğimiz temmuz ayında noktalamıştı. Yalnızlığı kısa süren Oğulcan Engin, son olarak gönlünü oyuncu Miray Daner'e kaptırmıştı.

Bir süredir Miray Daner ile mutlu bir birliktelik sürdüren Engin, sosyal medya hesabında sevgilisinin doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu.

Oğulcan Engin, sevgilisi Miray Daner ile flu bir fotoğrafı ""iyi ki doğdun bebek"" notuyla Instagram hesabında yayınladı.

Engin'in paylaşımı, kısa sürede gündem olup sosyal medyada hızla yayıldı. Ünlü ismin yayınladığı flu fotoğraf için 'Başka fotoğraf bulamadın mı?' yorumu yapılırken birçok sosyal medya kullanıcısı Daner'in yeni yaşını kutladı.

İşte Oğulcan Engin'in o paylaşımı...

İLK KEZ EL ELE!
Ünlü çift, yaklaşık üç ay önce Bebek Hotel'den çıkarken ilk kez el ele objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncu, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna, "Güzel gidiyor" yanıtını vermişti.

Hızlı adımlarla araca binmeye çalışan 31 yaşındaki işletmeci Oğulcan Engin ise kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına; "Sonra konuşuruz" demişti.

KURAL BOZDULAR!
İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan ikili, bu yaşananların ardından kural bozmuştu. Çift, sosyal medya hesaplarında birlikte verdikleri pozları yayınlamıştı.

YENİ YILI BİRLİKTE KARŞILADILAR
Aşkları dolu dizgin devam eden Oğulcan Engin ile kendisinden 9 yaş küçük oyuncu sevgilisi Miray Daner, 2022 yılını birlikte karşılamıştı. Yılbaşı gecesini Engin'in ailesiyle birlikte geçiren çiftten ünlü işletmeci, sevgilisiyle çekilen fotoğrafını ilk kez Instagram hesabından paylaşmıştı.

"KONUŞMA YASAĞIM VAR!"
Öte yandan daha önce şarkıcı Seda Sayan'a, "Oğulcan Bey, oyuncu Miray Daner ile yeni bir aşka yelken açtı. Bir anne olarak siz neler söylemek istersiniz?" sorusu yöneltilmişti.

Seda Sayan ise muhabirlere "Benim konuşma yasağım var, bu konuda konuşamıyorum. Yasağım kalkmadı. Oğulcan'a sorun" şeklinde konuşmuştu.