Merve Boluğur sosyal medyanın diline düştü! Süper mini elbisesiyle şov yaparken fotoğraftaki o detay karizmayı fena çizdi

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, son yayınladığı pozlarla yine adından söz ettirdi. Vücudunu saran mini elbisesiyle objektife poz veren Boluğur’un fotoğrafına uyguladığı photoshop dikkat çekti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Boluğur’un paylaşımına yoğun ilgi gösterip yorumda bulundu. Ancak sosyal medya kullanıcıları, Boluğur’un havalı pozlarından yaptığı photoshopla ilgi konuştu. İşte Merve Boluğur’un çok konuşulan o paylaşımı...

Giriş Tarihi 14 Ocak 2022, 00:07 Güncelleme 14 Ocak 2022, 00:07
Merve Boluğur sosyal medyanın diline düştü! Süper mini elbisesiyle şov yaparken fotoğraftaki o detay karizmayı fena çizdi

İÇİNDEKİLER

Bir süre önce Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, son olarak vücudunu saran mini elbisesiyle verdiği pozlarla gündeme geldi.

Peş peşe paylaşım yapan Merve Boluğur'un paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alırken fotoğrafa uyguladığı photoshop da dikkatlerden kaçmadı.

Photoshopun dozunu kaçıran Merve Boluğur, arkadaki dolabı yamultunca sosyal medyanın diline düştü.

Boluğur'a "Kız yamulmuşsun dolabı", "Şey diyeceğim; vitrin fabrika çıkışlı mı öyle?", "Vitrini yamultmuşsunuz Merve Hanım maşallah" yorumlarında bulundu.

Ancak ünlü oyuncu tüm yorumlara rağmen paylaşımını sosyal medya hesabından kaldırmadı.

İşte Merve Boluğur'un o paylaşımı...

MERVE BOLUĞUR NASIL ÜNLÜ OLDU?
Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006-2007 yıllarında yayımlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır.