Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin sırılsıklam aşık! Biricik sevgilisi Cedi Osman’ı sevmelere doyamadı romantik anları ortalığı yıktı geçti

Atv ekranlarının reytingleri alt üst eden dizisi Destan’da Akkız karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ebru Şahin, sosyal medya hesabında romantik bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, uzun bir süredir aşk yaşadığı ve evlilik teklifi aldığı sevgilisi Cedi Osman ile çektiği bir videoyu Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. İkilinin romantik anları sosyal medyaya damga vururken binlerce beğeni aldı. İşte Ebru Şahin’in sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...

Giriş Tarihi 14 Ocak 2022, 00:42 Güncelleme 14 Ocak 2022, 00:52
Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin sırılsıklam aşık! Biricik sevgilisi Cedi Osman’ı sevmelere doyamadı romantik anları ortalığı yıktı geçti

İÇİNDEKİLER

Hercai dizisi ile kariyerinde büyük bir sıçrayış yaşayan Ebru Şahin, şimdilerde başrolünü Edip Tepeli'yle paylaştığı Destan'la yine gönüllere taht kurdu.

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Şahin, geçen günlerde ise Cedi Osman ile ayrıldığı yönünde haberlerle gündem oldu.

Çiftin yılbaşını ayrı geçirmelerinden dolayı çıkan ayrılık iddialar hayranlarını üzerken gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

Ancak 2022 yılında evlenmeyi planlayan ünlü çiftin Cedi Osman'ın koronavirüse yakalanması nedeniyle ayrı kaldığı öğrenildi.

Tüm bu yaşananların ardından Ebru Şahin'den gelen paylaşım ünlü çiftin mutluluklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Ebru Şahin, Cedi Osman ile geçirdiği romantik anları kayıt altına alarak Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

İşte Ebru Şahin'in sosyal medyayı sallayan romantik paylaşımı...