Survivor 2022 ne zaman başlıyor? 2022 Survivor All Star’ın ilk bölümü hangi gün? Ünlüler ve Gönüllüler yarışmacıları kimler?

Survivor 2022 ne zaman başlıyor? TV8 ekranlarında her sene yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen fenomen yarışma için nefesler tutuldu ve heyecan dolu geri sayım başladı. Acun Ilıcalı tarih açıklaması yaparken yayınlanan fragman heyecanın dozunu daha da arttırdı. Yarışmacı kadrosunda kimlerin yer aldığı merak ediliyordu ve belli oldu. Peki 2022 Survivor All Star’ın ilk bölümü hangi gün? Ünlüler ve Gönüllüler yarışmacıları kimler? İşte tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 04 Ocak 2022, 10:46 Güncelleme 04 Ocak 2022, 10:48
Survivor 2022 ne zaman başlıyor? 2022 Survivor All Star’ın ilk bölümü hangi gün? Ünlüler ve Gönüllüler yarışmacıları kimler?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2022 ne zaman başlıyor? 2022 Survivor All Star'ın ilk bölümü hangi gün? Ünlüler ve Gönüllüler yarışmacıları kimler? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılır oldu. Her yıl olduğu gibi 2022 yılında da bomba gibi yarışmacılarla gelen ve yine izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanan yarışma için heyecan dolu geri sayım başladı. Acun Ilıcalı yayın tarihi açıklamasını yaptı ve Survivor 2022 ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. İşte ayrıntılar...

2022 SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Büyük bir merakla beklenen Survivor All Star'ın ilk fragmanı, bugün izleyicilerle buluştu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor All Star fragmanını takipçileriyle paylaştı.

Yayınlanan fragmana göre; Survivor All Star yarışması, 15 Ocak 2022 tarihinde ekran macerasına başlayacak.

SURVİVOR 2022 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor All Star 2022 ünlüler kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:

Adem Kılıçcı

Çağan Atakan Arslan

Furkan Kızılay

Mert Öcal

Sercan Yıldırım

Barış Murat Yağcı

Batuhan Karacakaya

Aycan Yanaç

Elif Gören

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Sema Aydemir

Birsen Bekgöz

SURVİVOR 2022 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor All Star 2022 gönüllüler kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:

Gökhan Keser

Ogeday Girişken

Anıl Berk Baki

Hikmet Tuğsuz

Ardahan Uzkanbaş

Berkan Karabulut

Yasin Obuz

Gizem Kerimoğlu

Berna Keklikler

Sude Burcu

Seda Aydemir

Evrim Keklik

Nisa Bölükbaşı