Merve Özbey’den kötü haber! ‘Üzülerek söylüyorum’ dedi sosyal medyadan duyurdu açıklaması hayranlarını korkuttu

Merve Özbey’den kötü haber! İş insanı Kenan Koçak ile 2020 yılında nikah masasına oturan ve geçen sene şubat ayında anne olan ünlü şarkıcı Merve Özbey, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Merve Özbey, koronavirüs testinin pozitif olduğunu duyurdu. İşte Merve Özbey’in o açıklaması...

Giriş Tarihi 04 Ocak 2022, 22:06 Güncelleme 04 Ocak 2022, 22:06
Merve Özbey’den kötü haber! ‘Üzülerek söylüyorum’ dedi sosyal medyadan duyurdu açıklaması hayranlarını korkuttu

İÇİNDEKİLER

Merve Özbey, 2020 yılında Kenan Koçak ile nikah masasına oturmuş ve geçen sene şubat ayında kızı Elif Özüm'ü kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı.

Sosyal medyayı aktif kullanan şarkıcı, ailesiyle yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettirmişti. Özbey, kez bambaşka bir paylaşımla takipçilerinin karşısına çıktı.

KORONAVİRÜSE YAKALANDI
Instagram hesabında paylaşımda bulunan şarkıcı, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Koronavirüse yakalanan Özbey, şu ifadeleri kullandı: "Üzülerek söylüyorum ki bugün yaptırdığım koronavirüs testim pozitif. Sizlerle bir süre uzak kalacağız ama 10 gün sonra test sonucum negatife döner dönmez yeniden buluşacağız.

KONSERLERİ ERTELENDİ
Bu süreçte önceden planlanan 7 Ocak ve 8 Ocak sahnelerimizi yakın zamanda açıklayacağımız ileri bir tarihe erteledik. Hepinize tedbirli ve sağlıklı günler diliyorum"

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da ünlü şarkıcının paylaşımına yoğun ilgi göstererek Özbey için 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

"ÖNCE SAĞLIK GERİSİ YALAN"
Merve Özbey, yılbaşı öncesi verdiği bir konserde basın mensuplarıyla bir araya gelmiş ve "2022 yılından beklentiniz nedir?" sorusunu şöyle yanıtlamıştı: "Öncelikle şunu söyleyeyim ki önce sağlık sıhhat, gerisi yalan.

Allah sağlık verirse 2022'nin ilk çeyreğinde her ay bir Merve Özbey şarkısı dinleyicilerimizle buluşacak. İlk olarak Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli ile yeni şarkımız çıkacak, devamında sürpriz projelerimiz var"