Kardeşlerim dizisinden üzen haberler peş peşe geldi! Su Burcu Yazgı Coşkun ile Celil Nalçakan açıkladı hayranlarından yorum yağdı

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim’de şok üstüne şok yaşandı. Geçtiğimiz günlerde dizinin genç oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak’ın hastalandığı açıklanmıştı. Şimdi ise Celil Nalçakan ile Su Burcu Yazgı Coşkun’dan dikkat çeken açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 04 Ocak 2022, 23:53 Güncelleme 04 Ocak 2022, 23:53
Kardeşlerim dizisinden üzen haberler peş peşe geldi! Su Burcu Yazgı Coşkun ile Celil Nalçakan açıkladı hayranlarından yorum yağdı

İÇİNDEKİLER

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kardeşlerim dizisinin genç oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak'ın koronavirüse yakalandığı iddia edilmişti.

Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak hakkındaki iddialar hayranlarını korkuturken her iki oyuncudan da herhangi bir açıklama gelmedi.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR!
Ancak Celil Nalçakan ile Su Burcu Yazgı Coşkun sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla koronavirüse yakalandıklarını belirtti.

'HAFİF ATLATIYORUM'
Su Burcu Yazgı Coşkun, Instagram'ın hikaye kısmında yayınladığı fotoğrafa 'Hafi atlatıyorum, korkmayın' notunu düşerek hayranlarının yüreğine su serpti.

Twitter'dan açıklama yapan Celil Nalçakan ise şu ifadeleri kullandı: "An itibarı ile PCR testim pozitif çıktı...

Aşılarım sayesinde, gayet hafif geçiriyorum süreci, 10 gün boyunca, ev karantinam sürecek. Sağlıklı günlerde, kavuşmak dileği ile"

TAKİPÇİLERİNİ UYARDI!
Ünlü oyuncu paylaşımına 'Aşı ol' hashtagi ekleyerek sevenlerini koronavirüs aşısıyla ilgili uyarmayı da ihmal etmedi.

YORUM YAĞDI!
Her iki oyuncuya da sosyal medyada yoğun ilgi gösterilerek 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.