Dünyaca ünlü şarkıcı Inna yeni yılın ilk konserini Türkiye’de verdi! Önce Kayserilileri coşturdu sonra Erciyes Dağı’nda kayak yaptı

Son şarkısı 'Up' ile büyük beğeni toplayan dünyaca ünlü şarkıcı Inna, dün akşam Kayseri Erciyes’te gerçekleşen bir etkinlikte sahne aldı. Türk hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşayan Inna, ‘Sizi seviyorum Türkiye’ diyerek konserini sonlandırdı. Erciyes Dağı’nda kayak yapmayı da ihmal etmeyen şarkıcı, o anları sosyal medya hesabında yayınladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 04 Ocak 2022, 19:06 Güncelleme 04 Ocak 2022, 21:05
Dünyaca ünlü şarkıcı Inna yeni yılın ilk konserini Türkiye’de verdi! Önce Kayserilileri coşturdu sonra Erciyes Dağı’nda kayak yaptı

İÇİNDEKİLER

Son şarkısı 'Up' ile dikkat çeken dünyaca ünlü Romanyalı sanatçı Inna, dün akşam Kayseri Erciyes'te gerçekleşen bir etkinlikteTürk dinleyicileriyle buluştu.

Türk hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Inna, konserde 'Yalla', 'Bad Boys', 'Ruleta' gibi popüler şarkılarının yanı sıra Ajda Pekkan'ın 'Yaz Yaz Yaz' parçasını da seslendirdi.

"Sizi seviyorum Türkiye" diyerek konseri sonlandıran Inna, Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak yapmak için konserine iki gün önceden geldiğini belirtti.

Inna, Türkiye'nin herkesin görmesi gereken bir cennet olduğunu sözlerine ekledi.

Yeni yılın ilk konserini Türkiye Erciyes'te veren Rumen şarkıcı Inna, arta kalan zamanını arkadaşlarıyla birlikte kayak yaparak değerlendirdi.

Ünlü şarkıcı, o anları sosyal medya hesabında yayınlamayı da ihmal etmedi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da ünlü şarkıcının paylaşımlarına yoğun ilgi gösterdi.

İşte Inna'nın kayak yaptığı anlara ait bir kare...